Linpus Linux?!? Ezt meg hogy gondolják? (a papíron meg ez van írva: op rendszer: eredeti windows vista)
Az én notimra meg linux nem megy fel. Szerencsés vagy, cserélünk? :D
Lehet az a baja a kindóznak hogy nem szereti a linuxos partíciódat. Valami partícionálóval át kell kozmetikázni az EXT3-at NTFS-sé.
Ajánlom figyelmedbe a Hiren's Boot CD-t ami tele van mindenféle vészhelyzet kezelésére való nyalánksággal. :)
1, Bocs, de ha vettél valami, és elnézted, az a te hibád.
2, Igen, a szoftverekést is fizetni kell, ha nem akarsz érte fizetni, vannak ingyenes lehetőségek: Linux
3, Winows 7 is felmehet, a próbaverzió jövő augusttusig működik.
4, Ha lopott Windowst akarsz telepíteni és "mindenféle hülye hibát ír ki." , akkor javaslom, a hibákat elolvasni. Általában jelent valamit. Ha megírod pontosan, többet tudunk segíteni...bár, ahogy látom, rájöttél a SATA/PATA problémára...
Egyrészt egyet értek az előző hozzászólókkal, hogy ha papíron Vistával adták, akkor vidd vissza, reklamálj.
Másik az, hogy némelyik notebooknál kegyeskednek belepiszkálni a gyártók, hogy Windows-t ne lehessen csak úgy feltelepíteni rá, ha már a vételárban nincs benne az op.rendszer ára.
Egyik ismerősömnek is volt ilyen gondja, valahogy megoldotta, nem tudom pontosan, hogyan, ha gondolod, megkérdezhetem tőle, hogy mi a megoldás kulcsa.
Tudom hogy ez már régi kérdés, de a feltevő lehet még tud válaszolni :)
Szóval nekem is ez a problémám....amit leírtál.... és sehogysem tudom előhozni a biost....mivel lehet előhozni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!