Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Linpus Linux?!? Ezt meg hogy...

Linpus Linux?!? Ezt meg hogy gondolják? (a papíron meg ez van írva: op rendszer: eredeti windows vista)

Figyelt kérdés
Vettem egy notebook-ot, és képzeljétek, Linpus linux op rendszer van rajta. (ez kb olyan, mint a dos, semmi grafikai kezelőfelület stb.) Fel akarom tenni a windowst (nem hazudok, nem eredeti, mert hát megveszem jó drágán a notebookot, és még külön költsek az op rendszerre is? nincs nekem annyi pénzem)és nem tudom felrakni, mert mindenféle hülye hibát ír ki. Na szóval, csak véleményeket és hasonló tapasztalatokat szeretnék hallani, és ajánlom mindenkinek, mielőtt notebookot vesz, jól nézze meg az op rendszert.
2009. aug. 18. 13:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
F1 vagy f2 a bios. Ha egyis se, próbáld végig.
2009. dec. 25. 16:54
 12/13 anonim válasza:
igen, kösz szépen, közben rájöttem, hogy f2 az, de az első felvillanó képernyő csak egy másodpercig van ott, így mire megláttam.....hát....de amúgy tényleg nem tudtam addig telepíteni, amíg át nem állítottam IDE-re a vinyót, szóval azért ezer hála, hogy leírtad a megoldást köszi :) :)
2009. dec. 26. 10:07
 13/13 A kérdező kommentje:
nm:) örülök, hogy segíteni tudtam
2009. dec. 26. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!