Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ez egy topik ahol TI írjátok...

Ez egy topik ahol TI írjátok le mi a véleményetek Herobrine-ról?

Figyelt kérdés

Ide írjátok le mi a véleményetek. Ezzel lehetőség szerint véget vetünk a herobrin-ről akokott meséknek :)

Értelmetlen válaszokatne

Magyarázatot is ha lehet

2013. dec. 4. 20:40
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

Szia! Tom, hogy a kövi szöveg nem pont ehhez a kérdéshez passzol, de nem volt kedvem megint kiírni és egy másk kérdésből, amire válaszoltam copyztam ki :)

A sztorit én is ismerem, de sztem marhaság... És honnan gondolod, hogy az a gyerek, aki elsőnák látta "Herobrinét", nem csalt? meg lehet csinálni hogy a playernek ne legyen a feje fölött név. Hoppá! De marháskodni jó vele, én úgy fogom fel, hgy jó poén, és sztem Notch is csak kamuból írta annak a gyereknek (ha létezik!), hogy van egy halott testvére. Én azt hallottam, 1.4.1 ben benne volt, de kivették, mert valakinek a szíve leállt, úgy megijedt tőle. De én ezt sem hiszem el annyira... A képek hamisítottak. Speedgimp. Semmi külös, csalás, Herobrine mod, vagy etüntette a nevét egy player. A 2x2-es járatokat kifúrja magának. Jó poén, meg minden, sztem nem kell tőle parázni.

A lényeg, hogy szerintem nem létezik, csalás. De jó poén, lehet, egy kicsit berakták egy rövid időre, a lényeg, hogy én sem szeretnék vele találkozni xd

2015. okt. 22. 20:12
 22/22 tabaki ***** válasza:
Jaj, Misztikus Farkas, kérlek, vigyázz magadra! Kérdező nagyon háklis rá, ha nem azt írod, amit ő engedélyez.
2015. okt. 22. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!