Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi a rák van Minecrafttal?

Mi a rák van Minecrafttal?

Figyelt kérdés

Akárhova megyek, mindenhol elárasztanak az állatok. Például most csináltam egy új világot, minden zsír, egy dzsungelbe dobott le. Viszont minden másodpercben özönlenek a semmiből a retkes ocelotok. Jó, gondoltam. Csináltam egy kisebb házat, lezártam az ajtót, és 10 másodperc alatt megtelt az egész ezekkel a dögökkel... jó, gondoltam. Este viszont farkasok jönnek, és az sokkal idegesítőbb, mert azok követnek is... Mi a rák ez?

Legújabb verzió, összes nehézségen ezt csinálja, teljesen új világban is. Nem használok semmilyen modot.

#Minecraft #járvány #Ocelot #Herobrine #rohadna meg ez a szar
2013. jún. 20. 22:26
 1/4 anonim ***** válasza:
RÁK VAN VELEEE!
2013. jún. 20. 22:48
 2/4 A kérdező kommentje:

Jó.

Köszönöm.

Nélküled rá sem jöttem volna.

2013. jún. 20. 23:01
 3/4 anonim ***** válasza:
A válasz egyszerű BUGos a játék ahogy van lehet, ogy furán hangzik de nekemis volt ilyen. A teendőd: letörlöd a minecraftot és újra feltelepíted.
2013. jún. 22. 21:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez ocelot invázió.Komolyabban ez tuti bug.
2014. okt. 1. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!