Ez egy topik ahol TI írjátok le mi a véleményetek Herobrine-ról?
Ide írjátok le mi a véleményetek. Ezzel lehetőség szerint véget vetünk a herobrin-ről akokott meséknek :)
Értelmetlen válaszokatne
Magyarázatot is ha lehet
Nem lehetne inkább pumpa?
(P. Boborján)
Legyen intő példa a következő hozzászólóknak.
Az, hogy egy mesterségesen erőltetett gyöngécske ál-legendát egyáltalán említésre méltónak tartasz, szép fényt vet arra, hogy mennyit ér a megítélésed.
Egyik válasz sem volt értelmetlen csak éppen neked nem tetszett, de ezért lepontozni valakit, minimum taplóság. Végül is te kérted a véleményünket ebben az idétlénségben.
4. Lenin szerint kábítás, szerintem meg minden hülyeségről több értelme van diskurálni. Aki ennél határozottabban "végét akarja vetni a meséknek", az csal. Ha nem fogod fel a válaszokat, minek teszel föl kérdést? Kéjelegsz abban, hogy kedvedre ítélkezhetsz náladnál sokkal okosabb emberek fölött? Újabb adalék a portrédhoz, brávó.
szerinted... szerintem nem. És nem a kérdésemra válaszoltál.
ne pazarols az idődet a gyk-n azt ajánlom ha nem tudsz értelmes válaszokat adni köszönöm
A kérsésemre tetszene válaszolni??? Segítek egy kicsit.
Hiszel herobrine-ban ha igen akkor miért ha enm akkor miért. Nem okatatáast kértem. Ha nem tudod mi herobribe hagyd el a kérdést ha tudod akkor meg válaszolj. Nem értem hogy jön ide a pumpa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!