Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ez egy topik ahol TI írjátok...

Ez egy topik ahol TI írjátok le mi a véleményetek Herobrine-ról?

Figyelt kérdés

Ide írjátok le mi a véleményetek. Ezzel lehetőség szerint véget vetünk a herobrin-ről akokott meséknek :)

Értelmetlen válaszokatne

Magyarázatot is ha lehet

2013. dec. 4. 20:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
29%
-br
2013. dec. 4. 20:42
 2/22 tabaki ***** válasza:
4%

Nem lehetne inkább pumpa?

(P. Boborján)

2013. dec. 4. 23:14
 3/22 A kérdező kommentje:
Kösznöm az eddigi értelmes válaszokat, ment a piros kéz :)
2013. dec. 5. 14:29
 4/22 tabaki ***** válasza:
19%

Legyen intő példa a következő hozzászólóknak.

Az, hogy egy mesterségesen erőltetett gyöngécske ál-legendát egyáltalán említésre méltónak tartasz, szép fényt vet arra, hogy mennyit ér a megítélésed.

Egyik válasz sem volt értelmetlen csak éppen neked nem tetszett, de ezért lepontozni valakit, minimum taplóság. Végül is te kérted a véleményünket ebben az idétlénségben.

4. Lenin szerint kábítás, szerintem meg minden hülyeségről több értelme van diskurálni. Aki ennél határozottabban "végét akarja vetni a meséknek", az csal. Ha nem fogod fel a válaszokat, minek teszel föl kérdést? Kéjelegsz abban, hogy kedvedre ítélkezhetsz náladnál sokkal okosabb emberek fölött? Újabb adalék a portrédhoz, brávó.

2013. dec. 5. 15:32
 5/22 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam, hogy elhiszem, csak azt hogy érdekel
2013. dec. 5. 16:04
 6/22 tabaki ***** válasza:
0%
Én se azt mondtam, hogy elhiszed, hanem, hogy méltatlan az érdeklődésre.
2013. dec. 5. 16:16
 7/22 A kérdező kommentje:

szerinted... szerintem nem. És nem a kérdésemra válaszoltál.

ne pazarols az idődet a gyk-n azt ajánlom ha nem tudsz értelmes válaszokat adni köszönöm

2013. dec. 5. 18:41
 8/22 A kérdező kommentje:
És én nem hiszek benne DE érdekes történetek vannak és... na! Pontot akarok a végére tenni
2013. dec. 5. 18:43
 9/22 tabaki ***** válasza:
0%
Ami a válaszok értelmét illeti, olvasgasd a második hozzászólásomat. Bár sajátos fogalmaid vannak az értelmes gondolkodásról. Hűha, de nagyon érdekes, gyorsan hagyjuk a fenébe az egészet! Gondolom, Kodályék is így gyűjtötték a népzenét: "Ej be gyönyörű ez a dal, nem tetszene végre abbahagyni?"
2013. dec. 6. 00:21
 10/22 A kérdező kommentje:

A kérsésemre tetszene válaszolni??? Segítek egy kicsit.

Hiszel herobrine-ban ha igen akkor miért ha enm akkor miért. Nem okatatáast kértem. Ha nem tudod mi herobribe hagyd el a kérdést ha tudod akkor meg válaszolj. Nem értem hogy jön ide a pumpa.

2013. dec. 6. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!