Ez egy topik ahol TI írjátok le mi a véleményetek Herobrine-ról?
Ide írjátok le mi a véleményetek. Ezzel lehetőség szerint véget vetünk a herobrin-ről akokott meséknek :)
Értelmetlen válaszokatne
Magyarázatot is ha lehet
Lehet, hogy a "mesterségesen erőltetett gyöngécske ál-legenda" kifejezés alapján nem tudtad kisakkozni, vajon tudom-e, miről beszélsz? Tudod mit, ne te akarjál segíteni ezek után, hanem majd én segítek. Igen tudom, és ezért, mint láthattad, utólagos kérelmednek megfelelően válaszoltam -- az más kérdés, hogy te egyrészt nem ismered fel az értelmes válaszokat, másrészt mégis annyira a szívedre veszed őket, hogy pirospacsival torlod meg.
Ami a pumpát illeti:
http://www.youtube.com/watch?v=OnWhue1B9UY
(3:23-nál. Ezek szerint nem szó szerint idéztem, bocs.)
PLS menny haza ok lenin vagy ki? nem kell kötözködni. ti 11 évesek mind ezt csináljátok. Ez nem állegenda, Notch is elismerte hogy VOLT. Engem azok az idők érdekelnek. Nem pedig az hogy hogy tudsz kötekedni. A válaszlehetőségek: IGEN hiszek MERT... /vagy/ Nem hiszek MERT...
köszönöm :)
Pardon javítok : tabakaki
*tabaaki
Még egy kicsit pontosítsd a válaszlehetőségeket, akkor garantáltan nem kapsz olyat, ami neked nem tetszik. Én sem szabtam meg, hogy te mit kérdezhetsz -- bár akkor valószínűleg hamarabb kiderült volna, hogy mit akarsz voltaképpen. Légy szíves, vesd össze az eredeti kérdésed információtartalmát azzal, amit nagy-nehezen sikerült kierőszakolnom belőled. Most már más is tudhatja, mire kéne válaszolnia egyáltalán. Ha akarja, máris fogalmazhatja a választ.
Nem, ne hálálkodj, elég a válaszaim felpontozása. Hivatásomnak érzem a tapasztalatlan kérdezők útjának egyengetését, kivált a szabatos fogalmazás előmozdításának szempontjából.
Kedves Tabkaki (vagy ki) A kérdésből tökéletesen lehet érteni mit kérdezek: Ide írjátok le mi a véleményetek. Ezzel lehetőség szerint véget vetünk a herobrin-ről akokott meséknek :)
Értelmetlen válaszokatne
Magyarázatot is ha lehet
Ha te ebből nem érted járd újra a bölcsit
Hm. Nem szívesen szakítom meg az egyéb hozzászólások áradatát, de mindketten értelmes válasz adtunk az általad feltett kérdésre, mégpedig a véleményünket. A magyarázatot is megkaptad. Minden tökéletesen a kívánalmaidnak megfelelően történt, tehát szó sincs vitáról. Csoda, hogy még mindig nem vagy elégedett.
Érthető, ha büszke vagy a bölcsi elvégzésére, de a kakizási mániádból ítélve némi jóindulat is kellett a továbbjuttatásodhoz...
@Lunabrine 11:
Ha érdekel, nézd meg a régi topikot is, amikor még érdekes volt a téma:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__2..
Herobrine a Béta verzióban nekem megjelent kass.to/minecraft-beta-1-8-1-installer-and-launcher-windows-t5837439.html
(innen letölthetitek a bétát) , de a későbbi verzókban MÁR NINCS! ennek ellenére egypár hülye az idézgetéssel szórakozik a legújabb verziókban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!