Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan kell rá telepíteni...

Hogyan kell rá telepíteni Linux-ot vagy Windows7-et?

Figyelt kérdés
Vettem egy Lenovo laptopot akciósan, nincs rajta operációs rendszer (de adtak hozzá Win8 driver CD-t). Fat32-re van formázva, csak az MS-DOS-t látom és az Enter new time-al van elfoglalva. Van utasítás (hottentotta is), de erről egy szó sem.

2013. okt. 16. 23:47
1 2 3 4 5
 41/47 tabaki ***** válasza:
Gondolom, a Firefox eleve rajta van, de ez semmit sem jelent. Lehet akár mindkettő, majd később döntesz, melyiket tartsd meg.
2013. okt. 26. 01:12
 42/47 tabaki ***** válasza:

@Csxeba: "Ha furán működik a wifi-d..."

Fú, csodát tettél a laptopommal! Legalább visszaadom a pacsit...

2013. okt. 27. 19:50
 43/47 Csxeba ***** válasza:

@tabaki: milyen kártyád van?

@kérdező: én személy szerint chromiumot használok, sztem elég jó, és legalább nem kürtöli szét a világba a böngészési szokásaidat, mint a chrome.

2013. okt. 28. 21:02
 44/47 tabaki ***** válasza:

@Csxeba:

A fene tudja, majd esetleg megnézem, most nem arról a gépről írok. Őszintén szólva, azt sem tudom, hogy azt állítottam-e be, amit írtál, fő, hogy ráébresztettél, hogy egyáltalán át lehet állítani. Választottam a (zárt kódú) másik lehetőséget, és onnantól minden frankó, ennyit szűrtem le a történtekből...

Egyébként (amíg Kérdező nem figyel) ezen a gépemen meg a mobilnetem hagyja el magát időnként (Ubuntu 12,04,3). Jó hosszú ideig megy tökéletesen, aztán egyszercsak nem találja az internetet, és nem tudom visszahozni, egyébként meg úgy csinál, mintha minden rendben lenne, mutatja, hogy van jel, a lenyíló menüben sincs változás. Ha kihúzom-visszadugom, megint oké. Erre nincs valami hasonló fortély? Próbáltam a tanulságok alapján utána kotorni, de nem találtam beállítást.

2013. okt. 28. 21:35
 45/47 anonim ***** válasza:
Hú, nagyon elkanyarodtatok a témától, sztem nem itt kéne megbeszéljétek ezeket. Amúgy h megy a linux kérdező.
2013. okt. 29. 22:51
 46/47 tabaki ***** válasza:

"nem itt kéne megbeszéljétek ezeket"

Nyugi, ez csak a jéghegy csúcsa, a többi megy a háttérben. Csak nem lett volna fajír* eljátszani Kérdező előtt, hogy másnak okvetlenül klappol minden, miközben Csxeba fülét rágom segítségért.

*Valami kisgazda nyilatkozó mondta így egy régi riportban, tetszik :)

2013. okt. 29. 23:06
 47/47 A kérdező kommentje:
Linux Mint: fut rendesen, én meg igyekszem megtanulni.
2013. okt. 30. 20:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!