Holnap újra szeretném telepiteni a számitó gépemet mert 4 év útán beált a kékhalál, windows7-et akarok rá telepiteni de nem tudom hogyan kell tlepiteni a windows-t sohase telepitettem saját magam a gépemet, hogyan kell?
"Segitenétek nekem tudom buta vagyok de nem vagyok nagy infó zseni."
"az egyik réssze az apumé ahoz nem akarok nyulni,azt nem akarom újra rakni."
Ennek pofon lesz a vége...
"2 magos proci van benne de az egyik réssze az apumé ahoz nem akarok nyulni,azt nem akarom újra rakni"
Ez így nem fog menni!
A 2 magos proci nem azt jelenti, hogy kettő, egymástól független rendszer működik a gépeden.
Az sem igazán működik, hogy "apum részét" nem telepíted újra. Vagy újra húzod a gépet, vagy nem, kettő között nincs kiskapu.
Illetve egy lehetőség még van, amikor egymás mellett kettő oprendszer van, és vagy egyikbe lépsz be a gép elindításakor, vagy a másikba, de ez már egy kicsit bonyolultabb.
Ha pedig kékhalál jelentkezik, akkor az már tényleg megérett egy teljes újratelepítésre.
Amúgy úgy vélem, hogy egyszerű kétfelhasználós (két profilos) Windowsról lehet szó a gépeden. Annál aztán tényleg nem lehet úgy, hogy csak a felét telepíted újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!