Hogyan kell rá telepíteni Linux-ot vagy Windows7-et?
Adtak driver cd-t de telepítőt nem?!
Érdekes...
Hát hogyha tényleg nincs akkor kell szerezni vagy ki kell írni egy lemezt (vagy usb stick) és arról feltelepíteni.
Beszéltem a barátommal, holnap már lesz Windows7 telepítő.
Egyébként erről van szó, most akciós (részletre) az Auchanban. Szerintetek jó lesz? [link]
Hat ha ide tudsz irni akkor olyan nagy baj nem lehet... Szoval vagy toltsd le illegalisan a windowst vagy telepits fel legalisan egy linuxot. En az utobbit javaslom, meghozza a linx mint-et. Itt le tudod tolteni illetve talalsz hozza infot hogyan telepitsd: linuxmint.hu
illetve a telepiteshez:
Ez meg egy atlathatobb telepitesi segitseg Ubuntu linuxhoz de lenyegeben ugyanaz a ketto:
"Adtak driver cd-t de telepítőt nem?!"
Mi meg anno a linuxszal telepített gép mellé kaptunk egy marék windowsos beetető CD-t, természetesen csupa sharewaret, valódi ingyenes program még figyelmetlenségből sem került rá. Az eladó is tapintatosan megsúgta, hogy inkább tegyünk rá feketén egy Windowst, még mindig jobb, mint a linuxxal sz.rakodni. Közben a gépet annak köszönhetően adhatták tízezrekkel olcsóbban.
Igazad van, érdekes.
Bár az is igaz, ha kérdező a linux mellett dönt, jó eséllyel nem lesz szüksége külön driverekre...
Én a win7-et ajánlom. Itt gyk-n nagy divat lett a linux mint bár nem tudom miért, nem valami nagy szám, sőt. Tény h gyors de akkor sem valami "hűdekitudjami". Van aki a win 8gra esküszik, nem rossz de tényleg a felület miatt inkább az ilyen érintőképernyős eszközökre való.
Nálam marad a win 7.
Ha csak addig jutottál a megismerésben, hogy a linux gyorsabb, akkor nem csoda, ha nem érted, miért olyan népszerű. Most dafke nem linkelem be a "Miért jobb a linux" oldalt, a minap is szívére vette valaki. Maradjunk annyiban, hogy sok mindenben előnyben van a linux, más, némelyek számára fontos dolgokban (pl. játékok, professzionális szoftverek) pedig a Windows a hasznosabb.
A Windows-zal sincs semmi baj, abból egyébként nekem is a hetes a rokonszenvesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!