Windows11 telepítése lenne egy új gépre pendrive-ról. Mi a telepítés menete ha olyan gondba ütköztem, hogy illesztőprogramot kér?
Az alaplap Asrock a520m-hvs. A processzor AMD Ryzen.
A bootmenüben beállítottam, hogy a pendrive-ról bootoljon, onnan be is tölti a telepítőt, majd kér programot valamihez. A dvd olvasóba betettem az alaplap telepítőlemezét, de nem talál megfelelő programot, sőt mi több egyáltalán nem választható ki onnan program, mert üres a keresési eredmény.
Majd kis pihentetés után (mert muszáj volt lenyugodni) újra próbálkoztam, de a gép indítás után ez a szöveg jelentkezik: ... boot-loader v6.0 (a kipontozott részen is van szöveg, de csak az utolsó másfél betű látszik a képernyőn.
Innen töltsd le a telepítőt (Windows 11 telepítési adathordozó létrehozása).
A MediaCreationTool-lal rálehet tenni egyből a pendrive-ra a telepítőt és elfog indulni a telepítő.
Van Windows 11-em pendrive-on, ugyan onnan amit linkeltél.
Nem a win11 hiánya a gond, hanem hogy nem tudom feltelepíteni, mert programot kér már a win twlwpítő a folyamat leges-leg elején.
Tehát, még a telepítés sem kezdődik meg konkrétan, mivel egy konkrétan nem megnevezett programot hiányol.
Szóval, tudnom kellene hogy melyik program kellene és azt hogyan tegyem láthatóvá a telepítő számára, mert az alaplap telepítőlemezén nem lát megfelelő programot. (sőt, semmit sem lát ott)
Nem tudom erre gondoltál-e?
AMD processzorom van, nem a videóban említett intel.
Látni látja, vagyis látta a meghajtókat, csupán tartalmat nem jelenített meg semmit.
Az egyszerűség kedvéért nincs is a gépben csak egy SSD, az optikai meghajtó és a pendrive.
De a meghajtók tartalma egyiknél sem jelenik meg a windows telepítő előkészítőjének ablakjában, ahol ki lehetne választani a programot. (amit nem is tudok igazán, hogy milyen programot hiányol)
#5 A windows hivatalos oldaláról lett készítve.
Testvérem egyik munkatársa készítette, aki már több alkalommal csinálta ezt más munkatársai számára is, az elmondások alapján minden probléma nélkül.
Valamit nagyon rosszul csinálsz.
Biosban CSM-et kapcsold ki, Secure boot-ot kapcsold be,
Pendriveot az MCT-vel készítsd.
A valami valamit problémázik nem elegendő leírás. Fotózd le és mutasd..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!