Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Vga driver telepítése után ez...

Vga driver telepítése után ez az üzenetet ugrik felwindows nem tudja ellenőrizni az illesztőprogram gyártóját.Próbáltam már specális indítással is telepíteni de úgy sem jó.Valakinek van esetleg ötlete?

Figyelt kérdés

#windows nem tudja ellenőrizni az illesztőprogram gyártóját
2021. okt. 26. 17:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Milyen vga drivert és honnan töltöttél le?
2021. okt. 26. 17:08
 2/7 A kérdező kommentje:
R9 270x-es kártya lenne és az amd hivatalos oldaláról szedtem le a drivert de viszont
2021. okt. 26. 17:12
 3/7 A kérdező kommentje:
eszközkelelőben is próbáltam telepíteni de úgy sem jó gép ahogy feltelepíti fekete képernyő ugrik fel és az újra indítás se segít
2021. okt. 26. 17:17
 4/7 anonim ***** válasza:

Innen [link] és ezzel [link] próbáltad?

Használd a DDU-t (Display Driver Uninstaller) [link] majd próbáld újratelepíteni.

2021. okt. 26. 17:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen innen próbáltam és nem jó próbáltam már vagy 10 szer újra tenni az operációs rendszert de úgy sem windows10 illetve a winDows7 sem
2021. okt. 26. 18:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha a windowsra hagyod a driver telepítését akkor is jelentkezik a hiba?
2021. okt. 26. 18:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Jelentkezik igen sajnos
2021. okt. 26. 19:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!