Vajon bevállhat a linux?
Sziasztok!
Alapvetően képkidolgozásra használnám, Adobe Photoshop, Adobe Lightroom programokkal. A FedoraOs asszem Linux disztrón gondolkodom, de ha van valakinek valami más tapasztalata más disztrókkal, örömmel fogadom. Elegem lett a Windows frissítésekből, mert folyamatosan lassították a rendszer, ami egyébként tökre nem egy sima eszkozparrkal van felépítve.
(16gb Ram, Intel i7, 250gb SSD, 1TB HDD) és egy GeForce GT 730 videokártya.
Hallottam Wine nevű programról, ami segít feltelepíteni Windows programokat Linuxra, de tényleg soha de soha nem volt még ezzel az OS-típussal dolgom, szval tapasztlanságom híján, szeretném segítségeteket, személyes tapasztalaitokra szánni magam.
Eddig egyébként Windows 10 Home-ot használtam, eredetit, s tudom, nem sokáig kap már frissítést, de a néhány legutóbbi - felesleges beépülő dolgokkal - feltűnően lelassították a rendszert.
So much előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!