Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tiltott facebook fiók? Másnak...

Tiltott facebook fiók? Másnak is? Mi ez?

Figyelt kérdés

Kedden ez az üzenet fogadott a facebookon semmilyen előzmény nélkül:

"Your account has been disabled. For more information, or you think your account was disabled by mistake, please visit the Help Center."

Na most kb 5 éve facebook felhasználó vagyok, sosem volt problémám vagy bármilyen felszólításom (volt eset, amikor általam ismert embert kb hetente bannoltak, és kb fél év folyamatos bannolás után tiltották a fiókját). Egyáltalán nem tudom hová tenni a dolgot. Nézegettem fórumokat a neten, sehol semmit nem találok róla, viszont az AppStoreban nem egy vélemény van arról, hogy tiltották az emberek fiókját (a véleményekből az látszik, hogy legalább 30 ember érintett, ennél véleményem szerint jóval több van)

Felkerestem a facebookot, elküldtem a személyimet (amit amúgy utólag már bánok, mert kitudja mit kezdenek vele, mégiscsak a facebookról beszélünk) és június 11 óta semmi választ nem kaptam, de kb senki sem.

Nagyon sok probléma volt a szolgáltatásuk stabilitásával és működésével az utóbbi években, de ez mindennek a teteje. Valaki járt még így? Mit lehet tenni?

2019. jún. 16. 16:44
❮❮ ... 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ... ❯❯
 791/931 blabla2128 ***** válasza:

Ugyan ez van nálam is. Múlt hét előtti hétfőn lettem tiltva, és már akkor mutatta a profilom mellett az értesítési számokat.

2019. jún. 30. 23:53
 792/931 anonim ***** válasza:

iOS!!!!

Azoknak akiknek nem megy iPhone-on a bejelentkezés tiltás után...

Én nem vártam tovább, valószínű nem lesz javítva a hiba (ha valóban hiba).

Csináltam egy gyári visszaállítást iTunes-el.

Előtte bekapcsoltam iCloud-ban az üzentek, kontaktok, fotók, jegyzetek, jelszavak szinkronizálását.

Így visszaállítás után csak a szükséges programokat kell vissza rakni, és néhány beállítást megcsinálni.

Apple ID természetesen ugyan az!! Nem kell masat csinálni mint itt valaki mondta! Nem tudom honnan vette ezt!?

Plusz nem kell teljesen 0-ról kezdeni a visszaállítás után, mint írtam: üzentek, kontaktok, fotók, jegyzetek, jelszavak mind megmaradnak!

Valóban sajnos teljes backup-ot nem lehet vissza tölteni.

Jelenleg tökéletesen működik, biztos ami biztos ebben az állapotban csináltam egy biztonsági mentést, így vissza tudok térni ha újra gond lenne.

Amúgy én új FB profilt csináltam, ugyanazzal a névvel mint a régi volt már lassan egy hete. (Más tel számot adtam meg)

2019. júl. 1. 06:37
 793/931 anonim ***** válasza:
Ugy néz ki, hogy már tényleg ugrottak a fiókok. Média se foglalkozik már vele. Elvileg páran irtak nekik (én is) és ők se reagálnak rá.
2019. júl. 1. 08:30
 794/931 blabla2128 ***** válasza:
És akinek nincs Iphone-ja?
2019. júl. 1. 08:30
 795/931 Szityu05 válasza:
100%
Szánalmas ami a Facebooknál megy. 2 hete már hogy tiltva vagyok. Válaszra sem tudnak méltatni. Nem értem ezt az egész dolgot. Bárki aki nem megfelelő dolgot oszt meg, posztol, kommentel azt is először figyelmeztetik, ideiglenesen tiltják és sokadszori probléma után véglegesen tiltják. Erre itt kb mindenki indoklás nélkül lett tiltva úgy, hogy senki nem tett semmi látványos, kirívó, durva dolgot. Ha emberek foglalkoznak, ha nem a hivatalos reagálásokkal, akkor is legalább valami válaszra méltathattak volna bennünket 2 hét után. Rendkívül dühítő hogy ennyire lesz.rják és semmibe nézik az embert.
2019. júl. 1. 10:32
 796/931 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos csak panaszkodni tudunk az a baj, ha volna köztünk valami híresebb ember, akinek esetleg van pénze is, simán lehetne erről vlog-olni Youtubeon, kiutazni írországba vagy amerikába és kérdőre vonni az embereket, aláírásokat gyűjteni, ilyesmi.
2019. júl. 1. 10:43
 797/931 anonim ***** válasza:
Sajnos már bennem is minden remény elveszett... nem gondolnám,hogy már visszakapjuk. Nem foglalkozik vele senki. Szerintem akiket akkor nem oldottak fel,azokat már nem is fogják,jogosnak gondolva a dolgot. (Hogy ténylegesen jogos e,az kérdéses...én magam sem tudom mit tehettem)
2019. júl. 1. 10:54
 798/931 julius963 ***** válasza:

Van akinek már kettő hónapja tiltva van.

My Facebook Account Is Still Disabled more than 2 months ago

2019. júl. 1. 11:40
 799/931 anonim ***** válasza:
#798 komolyan??? És neked is ugyanazért,vagy mi?
2019. júl. 1. 12:26
 800/931 anonim ***** válasza:
100%
Azert tettek le a fiókokról mert nem merik felvallalni, hogy igen is nagyon elcsesztek valamit és még maguk se tudják hogy mit. Ennyi embert egyszerre letiltani tiszta röhejes...még ha tényleg mind annyian osztottunk volna meg valamit akkor se tilt le ennyi embert...
2019. júl. 1. 12:41
❮❮ ... 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!