Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tiltott facebook fiók? Másnak...

Tiltott facebook fiók? Másnak is? Mi ez?

Figyelt kérdés

Kedden ez az üzenet fogadott a facebookon semmilyen előzmény nélkül:

"Your account has been disabled. For more information, or you think your account was disabled by mistake, please visit the Help Center."

Na most kb 5 éve facebook felhasználó vagyok, sosem volt problémám vagy bármilyen felszólításom (volt eset, amikor általam ismert embert kb hetente bannoltak, és kb fél év folyamatos bannolás után tiltották a fiókját). Egyáltalán nem tudom hová tenni a dolgot. Nézegettem fórumokat a neten, sehol semmit nem találok róla, viszont az AppStoreban nem egy vélemény van arról, hogy tiltották az emberek fiókját (a véleményekből az látszik, hogy legalább 30 ember érintett, ennél véleményem szerint jóval több van)

Felkerestem a facebookot, elküldtem a személyimet (amit amúgy utólag már bánok, mert kitudja mit kezdenek vele, mégiscsak a facebookról beszélünk) és június 11 óta semmi választ nem kaptam, de kb senki sem.

Nagyon sok probléma volt a szolgáltatásuk stabilitásával és működésével az utóbbi években, de ez mindennek a teteje. Valaki járt még így? Mit lehet tenni?

2019. jún. 16. 16:44
❮❮ ... 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 ... ❯❯
 801/931 anonim ***** válasza:
100%
Rég voltam itt. Azóta valaki, visszakapta a fb profilját? Lassan 3 hete le vagyok tiltva, hiába küldöm többször irataimat és semmi válasz. :(
2019. júl. 1. 12:55
 802/931 anonim ***** válasza:

#800 igen, tuti valami ilyesmi lehet a dologban...

#801 sajnos semmi nem történik... 😐

2019. júl. 1. 13:07
 803/931 anonim ***** válasza:
100%

Mai HVG:

“A közösségi oldal felé mi is jeleztük, hogy még sok magyar vár feloldásra, amint kapunk hivatalos tájékoztatást arról, hogy mit tervez a Facebook ezekkel az esetekkel, rögtön beszámolunk róla.“

2019. júl. 1. 14:00
 804/931 anonim ***** válasza:

803

Erről hol értesültél ?

2019. júl. 1. 14:13
 805/931 anonim ***** válasza:

itt:

[link]

2019. júl. 1. 14:14
 806/931 anonim válasza:
84%
Tiszta szégyen hogy hiba van az algoritmusukkal és 2 hét alatt nem bírják helyre hozni, plusz a kedves facebooknal “kis” pénzér dolgozó emberek nem foglalkoznak egyik ügyel sem mert meg egy olyat nem hallottam hogy huuu beküldtem a személyim beazonositottak és helyre állítottak a fiókom. Emberi mentalitás, valamit elbasznak aztán soporjuk be a szőnyeg alá...👏👏👏
2019. júl. 1. 14:27
 807/931 anonim ***** válasza:
Azért jó hogy lehozták a cikket,hátha lesz mostmár valami hír
2019. júl. 1. 14:29
 808/931 eroslaci ***** válasza:
100%

Legalabb a 24.hu-ba fektetett remenyem nem szallt el :D

Erdemes volt raszanni azt a 3 percet az e-mail irasara. Gondolom nem en voltam az egyeduli ember aki irt nekik. :)

2019. júl. 1. 17:45
 809/931 anonim ***** válasza:
Én is írtam nekik még egy levelet 3 napja :)
2019. júl. 1. 18:45
 810/931 anonim válasza:

Sziasztok! Én most kaptam ezt az emailt, 3het utan.... Vicc az egész.

Kérdésem az lenne, hogy új facebookot így tudok - e csinálni, illetve van - e olyan aki kapott ilyet, és utána mégis vissza kapta a facebookját?

"Megállapítottuk, hogy nem vagy jogosult a Facebook használatára. Ha szeretnél többet megtudni a Facebook szabályzatairól, olvasd el a Facebook Jogi és Felelősségi Nyilatkozatát:

[link]

Biztonsági okoknál fogva sajnos nem adhatunk további tájékoztatást arról, miért tiltottuk le a fiókodat. A döntés végleges. Köszönjük megértésedet!

Köszönettel:

Harvey B"

2019. júl. 1. 23:54
❮❮ ... 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!