Tiltott facebook fiók? Másnak is? Mi ez?
Kedden ez az üzenet fogadott a facebookon semmilyen előzmény nélkül:
"Your account has been disabled. For more information, or you think your account was disabled by mistake, please visit the Help Center."
Na most kb 5 éve facebook felhasználó vagyok, sosem volt problémám vagy bármilyen felszólításom (volt eset, amikor általam ismert embert kb hetente bannoltak, és kb fél év folyamatos bannolás után tiltották a fiókját). Egyáltalán nem tudom hová tenni a dolgot. Nézegettem fórumokat a neten, sehol semmit nem találok róla, viszont az AppStoreban nem egy vélemény van arról, hogy tiltották az emberek fiókját (a véleményekből az látszik, hogy legalább 30 ember érintett, ennél véleményem szerint jóval több van)
Felkerestem a facebookot, elküldtem a személyimet (amit amúgy utólag már bánok, mert kitudja mit kezdenek vele, mégiscsak a facebookról beszélünk) és június 11 óta semmi választ nem kaptam, de kb senki sem.
Nagyon sok probléma volt a szolgáltatásuk stabilitásával és működésével az utóbbi években, de ez mindennek a teteje. Valaki járt még így? Mit lehet tenni?
Tessék sok kérdésre válasz, nem fészre posztoltatok hanem messengeren küldtetek el valamit....
Sziasztok!
Megoldás a problémára, hogy az újat is letiltja: (tudom, mert nekem is ez volt)
Firefoxból Facebook Container nevű bővítményt telepíted és úgy regisztrálsz. Telefonszámot semmiképp ne adj meg, főleg ne azt, amivel a tiltott accod is jelen volt. Ezentúl mindig ezen keresztül használod az FB-t, és nem lesz baj.
Sziasztok!
Szerintem ez a 2016os link nem magyarázat semmire!
Engem is hétfő tiltottak 2019.06.17 9:23-kor jött az üzenet, amit a hvg is lehozott. Abban semmi nem utalt arra mint amikor azért tiltanak le valakit mert olyan tartalmat posztolt, osztott meg. Volt nem egy barátom akit letiltottak és tök más hiba üzenetet kaptak a face-től.
Úh továbbra is értetlenül állok a dolog előtt!
Az istámat megtalálom a google-ben írja h hány embert követek, hány képem van kint, szóval arra következtetek hogy él csak belépni nem tudok ugye.
Továbbra sincs semmi hír
A hvg-nek írtam több üzenetet is
A supportban nyitva van a feltöltésem
Nem tudok új fiókot csinálni sem
Majd lesz valami előbb utóbb remélem
Muszáj nekik vmit reagálni (legalább a nyitott ügyemre való tekintettel hiszek benne)
Sziasztok!
Volt olyan akinek az instaja nem volt osszekapcsolva a fb-al es letiltottak fb-rol? Az tudta hasznalni tovabbra is az instajat vagy nem? Vagyis a lenyeg, hogy ha csinalsz ujat jobb kulon csinalni, vagy mindegy, hogy fb-al lepsz be az instaba is? koszi
A testvéremet tíltották fbról, de az instája megvan, mert nem volt összekapcsolva vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!