Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tiltott facebook fiók? Másnak...

Tiltott facebook fiók? Másnak is? Mi ez?

Figyelt kérdés

Kedden ez az üzenet fogadott a facebookon semmilyen előzmény nélkül:

"Your account has been disabled. For more information, or you think your account was disabled by mistake, please visit the Help Center."

Na most kb 5 éve facebook felhasználó vagyok, sosem volt problémám vagy bármilyen felszólításom (volt eset, amikor általam ismert embert kb hetente bannoltak, és kb fél év folyamatos bannolás után tiltották a fiókját). Egyáltalán nem tudom hová tenni a dolgot. Nézegettem fórumokat a neten, sehol semmit nem találok róla, viszont az AppStoreban nem egy vélemény van arról, hogy tiltották az emberek fiókját (a véleményekből az látszik, hogy legalább 30 ember érintett, ennél véleményem szerint jóval több van)

Felkerestem a facebookot, elküldtem a személyimet (amit amúgy utólag már bánok, mert kitudja mit kezdenek vele, mégiscsak a facebookról beszélünk) és június 11 óta semmi választ nem kaptam, de kb senki sem.

Nagyon sok probléma volt a szolgáltatásuk stabilitásával és működésével az utóbbi években, de ez mindennek a teteje. Valaki járt még így? Mit lehet tenni?

2019. jún. 16. 16:44
❮❮ ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... ❯❯
 771/931 anonim ***** válasza:
Ha egyszer letiltott a facebook akkor többet már nem is lehet ujjat csinalni vagy mi? Csak ha kamu dolgokat irsz be?
2019. jún. 29. 16:29
 772/931 Gerg1616 ***** válasza:
56%

[link]

Tessék sok kérdésre válasz, nem fészre posztoltatok hanem messengeren küldtetek el valamit....

2019. jún. 29. 17:32
 773/931 anonim ***** válasza:
eroslaci az nem semmi,nagyon sajnálom...
2019. jún. 29. 17:42
 774/931 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Megoldás a problémára, hogy az újat is letiltja: (tudom, mert nekem is ez volt)

Firefoxból Facebook Container nevű bővítményt telepíted és úgy regisztrálsz. Telefonszámot semmiképp ne adj meg, főleg ne azt, amivel a tiltott accod is jelen volt. Ezentúl mindig ezen keresztül használod az FB-t, és nem lesz baj.

2019. jún. 29. 19:50
 775/931 C.s.a.b.i válasza:
69%

Sziasztok!

Szerintem ez a 2016os link nem magyarázat semmire!

Engem is hétfő tiltottak 2019.06.17 9:23-kor jött az üzenet, amit a hvg is lehozott. Abban semmi nem utalt arra mint amikor azért tiltanak le valakit mert olyan tartalmat posztolt, osztott meg. Volt nem egy barátom akit letiltottak és tök más hiba üzenetet kaptak a face-től.

Úh továbbra is értetlenül állok a dolog előtt!

Az istámat megtalálom a google-ben írja h hány embert követek, hány képem van kint, szóval arra következtetek hogy él csak belépni nem tudok ugye.

Továbbra sincs semmi hír

A hvg-nek írtam több üzenetet is

A supportban nyitva van a feltöltésem

Nem tudok új fiókot csinálni sem

Majd lesz valami előbb utóbb remélem

Muszáj nekik vmit reagálni (legalább a nyitott ügyemre való tekintettel hiszek benne)

2019. jún. 29. 20:15
 776/931 anonim ***** válasza:
84%
#775 teljesen egyetértek veled! Látszik a profilom megvan. Kéretlen tartalmat osztottunk meg? Ugyanmar! Hiszen egy srác írt a Facebookrol kitiltottak csoportba ahol csinált egy új profilt és azzal szórakozott hogy csoportba rakott fel kéretlen tartalmakat. A Facebook természetesen tiltotta, majd mikor írt nekik levelet, azonosítani kellett 10 ismerősét és 72 óra tiltassal visszakapta azt a profilt. Ráadásul először figyelmeztet mielőtt letilt. Egyértelmű hogy nem ez a gond. Hogy mi történhetett és mikor kapjuk vissza a profilunkat azokról lehet különböző konteokat gyártani. Kíváncsi lennék enis a teljes igazságra, amit tehetünk az az, hogy haborgunk míg magyarázatot vagy a profilunkat nem kapjuk vissza. Minél többet kell írni különböző oldalaknak, médiáknak, hogy felfigyeljenek erre. Nem hinném, hogy nem foglalkoznanak ezzel. Kivéve persze ha valamilyen utasítás folytán nem foglalkozhatnak vele 🙂(ezis egy konteo) Idegorlo számomra is a várakozás de két dolgot tudsz csinálni. Vársz vagy csinálsz új profilt új élettel. Ha pedig nem tudsz csinálni új profilt akkor az előbbire kényszerülsz 🙂 Türelmet és kitartást mindenkinek!
2019. jún. 30. 06:51
 777/931 anonim ***** válasza:
Elég értelmetlen hetekig a semmire várni..
2019. jún. 30. 08:19
 778/931 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Volt olyan akinek az instaja nem volt osszekapcsolva a fb-al es letiltottak fb-rol? Az tudta hasznalni tovabbra is az instajat vagy nem? Vagyis a lenyeg, hogy ha csinalsz ujat jobb kulon csinalni, vagy mindegy, hogy fb-al lepsz be az instaba is? koszi

2019. jún. 30. 09:21
 779/931 anonim ***** válasza:

A testvéremet tíltották fbról, de az instája megvan, mert nem volt összekapcsolva vele

2019. jún. 30. 09:30
 780/931 anonim ***** válasza:

koszi

2019. jún. 30. 10:08
❮❮ ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!