Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tiltott facebook fiók? Másnak...

Tiltott facebook fiók? Másnak is? Mi ez?

Figyelt kérdés

Kedden ez az üzenet fogadott a facebookon semmilyen előzmény nélkül:

"Your account has been disabled. For more information, or you think your account was disabled by mistake, please visit the Help Center."

Na most kb 5 éve facebook felhasználó vagyok, sosem volt problémám vagy bármilyen felszólításom (volt eset, amikor általam ismert embert kb hetente bannoltak, és kb fél év folyamatos bannolás után tiltották a fiókját). Egyáltalán nem tudom hová tenni a dolgot. Nézegettem fórumokat a neten, sehol semmit nem találok róla, viszont az AppStoreban nem egy vélemény van arról, hogy tiltották az emberek fiókját (a véleményekből az látszik, hogy legalább 30 ember érintett, ennél véleményem szerint jóval több van)

Felkerestem a facebookot, elküldtem a személyimet (amit amúgy utólag már bánok, mert kitudja mit kezdenek vele, mégiscsak a facebookról beszélünk) és június 11 óta semmi választ nem kaptam, de kb senki sem.

Nagyon sok probléma volt a szolgáltatásuk stabilitásával és működésével az utóbbi években, de ez mindennek a teteje. Valaki járt még így? Mit lehet tenni?

2019. jún. 16. 16:44
❮❮ ... 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... ❯❯
 751/931 anonim ***** válasza:
47%

#749 Én biztos, hogy leülnék az ügyvédemmel, és megkérdezném, mit lehet tenni ilyen esetben (itt vszeg azt mondaná, hogy ha velem nem történt ilyen, akkor nem foglalkozik a dologgal, mert ő csak engem tud képviselni...)

Ha ő nem működik, akkor keresnék a neten jogi fórumokat ahová feltenném ezt a problémakört.

Addig nem nyugodnék, ameddig egy igazi kompetens ember nem adna korrekt választ arra a kérdésre, hogy ha megteheti ezt a fb, akkor miért teheti meg, és ha nem, akkor miért nem.

Ez lenne az első lépés. Egy olyan ember keresése, aki valóban ért ehhez (velem ellentétben), és hajlandó is lenne segíteni. Kvázi ügyvéd keresése magam mellé. Utána lehet tovább gondolkodni.

Rengeteg fb posztomat szedtem le emiatt a sztori miatt, mert tudom, hogy ha esetleg engem is letiltanak, akkor nem fogok tudni mit tenni. Viszont ezért őszintén szólva van egy kis "bosszúszomjam", mert nagyon értékes posztok voltak, több évre visszamenőleg, és elegem van abból, hogy félelemben kell a fb-n létezni, mert ellenük elvileg senki nem tehet semmit.

Ennek akarnék utánajárni, hogy ez valóban így van-e.

2019. jún. 28. 21:20
 752/931 anonim ***** válasza:
56%
#751 nagyon igazad van...
2019. jún. 29. 00:09
 753/931 anonim ***** válasza:
100%
Az ötlet jó, viszont pénz kérdése. Én már talán belenyugodtam abba hogy oda a FB és a régi instagramom is. Lementettem képeim, factory reseteltem az iphoneom, új apple id-t csináltam, letöltöttem a szukséges appjaim és kreáltam egy új instagramot, reggeltem messengert egy vadiúj tel számra és ha letelik a 30 nap csinálok egy FBt is.
2019. jún. 29. 01:36
 754/931 mirabandit ***** válasza:
A regi apple id-vel nem mukodik? Marmint factory reset utan?
2019. jún. 29. 01:51
 755/931 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor bizzunk a jövőhét szombatba....
2019. jún. 29. 05:05
 756/931 anonim ***** válasza:
100%

Eddig úgy gondolom, hogy én voltam a legbizakodóbb.. tegnap még a telefonomat is visszaraktam gyári beállításokra, biztos ami biztos alapon.

Eddig semmi...

Persze nem halok bele ha ezután nem lesz facebookom, vagy instagrammom, de azért az utóbbi igencsak hiányzik.

Kicsit unalmas lett, hogy minden nap 3x-4x próbálok belépni (alkalmazáson keresztül, majd google chromeról, és alapértelmezett böngészőből). Legalább annyit mondhatnának az üggyel kapcsolatban, hogy te idióta nem kapod vissza s csá. De így, hogy reménykedek minden nap.. várom hogy teljesen el a 10 nap, majd várom a szombatot, aztán megint a jövő szombatot, kicsit lehangoló.

18.án lettem tíltva (nem láttam semmilyen videót-láttam ez előbb téma volt, a rendes nevemmel voltam fent, ritkán megosztottam egy eltűnt kutyust, vagy kommenteltem a barátaim képéhez), jaj és Romániában élek..

Ha netán valami csoda folytán történne valami azonnal szólok. Szép napot mindenkinek!

2019. jún. 29. 07:19
 757/931 anonim ***** válasza:
100%

# 756

Hello,

Pontosan abban a helyzetben vagyok mint te.

Akkor tiltottak mikor téged, nem nagyon osztottam meg semmit.

És Romániából vagyok én is.

És szintén semmi változás...

2019. jún. 29. 08:51
 758/931 anonim ***** válasza:
Most már én is azt mondom, hogy nem kapjuk vissza.... valaki tudna segíteni, hogy tudok csinálni új instat v facet? Nem enged telefonon bejelentkezni ...
2019. jún. 29. 11:20
 759/931 anonim ***** válasza:
Felül leírtam, mentsd le képeid-videókat gépen keresztül, telefonszámokat, telefonod rakjad gyári beálíttásokra, kreálj 1 új apple id-t, töltsd le a szükséges appokat és működni fog minden.
2019. jún. 29. 12:43
 760/931 realrapneverdie ***** válasza:
Új Apple ID hogy lehet csinalni?
2019. jún. 29. 13:38
❮❮ ... 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!