Hogyan törölhetem a Facebook fiókom, e-mail és jelszó nélkül?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szóval az imént megtaláltam egy korábbi Fb fiókom, ami már egyáltalán nem kell, és jó is lenne, ha lekerülne Facebookról (pl képek,amiket a jelenlegi fiókomon direkt nincsenek fent). Megpróbáltam belépni, de mivel még évekkel ezelőtt csináltam, nem tudom sem az e-mailt, sem a jelszót. Ebben az esetben lehet valamit tenni? Olvastam, hogy lehet írni a Facebooknak, de ha reálisan nézem, nem valószínű, hogy a kismillió beérkező üzenet közül bárki látná az enyém😅 Ti esetleg tudtok nekem valamit javasolni?2019. máj. 7. 21:39
1/4 anonim válasza:
Tudd meg valahogy legalább az e-mailt, anélkül nem fog menni.
2/4 anonim válasza:
Írnod kell a facebook supportnak/támogatásnak egy levelet, hogy van egy fiókod amit már nem használsz, mivel nem tudod az emailed és a jelszód, így nem tudsz belépni, és törölni. Ezután valószínűleg elkérik a személyi igazolványod képét, majd letörlik a profilt.
3/4 anonim válasza:
És egyébként igen, válaszolnak/megnézik/foglalkoznak vele. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, valóban törölték! Jelentettem a fiókot, mint „Nem tudom elérni a fiókom”, és ma reggelre küldték az e-mailt, hogy törölték. Köszi szépen!
2019. máj. 8. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!