Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tiltott facebook fiók? Másnak...

Tiltott facebook fiók? Másnak is? Mi ez?

Figyelt kérdés

Kedden ez az üzenet fogadott a facebookon semmilyen előzmény nélkül:

"Your account has been disabled. For more information, or you think your account was disabled by mistake, please visit the Help Center."

Na most kb 5 éve facebook felhasználó vagyok, sosem volt problémám vagy bármilyen felszólításom (volt eset, amikor általam ismert embert kb hetente bannoltak, és kb fél év folyamatos bannolás után tiltották a fiókját). Egyáltalán nem tudom hová tenni a dolgot. Nézegettem fórumokat a neten, sehol semmit nem találok róla, viszont az AppStoreban nem egy vélemény van arról, hogy tiltották az emberek fiókját (a véleményekből az látszik, hogy legalább 30 ember érintett, ennél véleményem szerint jóval több van)

Felkerestem a facebookot, elküldtem a személyimet (amit amúgy utólag már bánok, mert kitudja mit kezdenek vele, mégiscsak a facebookról beszélünk) és június 11 óta semmi választ nem kaptam, de kb senki sem.

Nagyon sok probléma volt a szolgáltatásuk stabilitásával és működésével az utóbbi években, de ez mindennek a teteje. Valaki járt még így? Mit lehet tenni?

2019. jún. 16. 16:44
❮❮ ... 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 ... ❯❯
 821/931 Gerg1616 ***** válasza:
100%

Bennem még az merült fel, hogy oké, hogy le vagyunk tilva és válaszolnak is valakinek, hogy végleges sajnáljuk nem vagy alkalmas a fészbúk használatára.

De nem mondta meg senki, hogy ezek a tiltások örökösek vagy csak időlegesek pl 30 nap. Volt ismerősöm akit kétszer is tiltottak 30 napra mert mindig jelentgették.

A 30 napos tiltás döntésére is mondhatja, hogy végleges. Ki kell várnod a 30 napot és kész.

És ügye ami bennem felmerült, hogy oké le vagyunk tilva, de azt nem tudjuk, hogy mennyi időre.

Mert szerintem ha örökre le levagyunk tilva akkor szerintem egy az egyben törlik is a profilunkat a francba.

De szerintem a profilok még megvannak mert ahogy írtam facebook appon ott a profilképem naponta változó értesítési számmal.

Egy dolgot kellene kideríteni: Mennyi időre vagyunk letiltva?

2019. júl. 2. 12:37
 822/931 anonim ***** válasza:
100%
#821 van abba valami,amit mondasz...
2019. júl. 2. 13:03
 823/931 eroslaci ***** válasza:

Valoban erdekes amit mondasz es van is benne igazsag.

Peldaul ha a tiltasokat algoritmus vegzi ami ugye egyertelmu hiszen ennyi embert valodi ember nem tiltogat le es szinte az is biztos, hogy hiba van az algoritmusba, akkor mint hiba akar lehet az is, hogy ugy tilt le mintha jelentettek volna a profilunkat. Nem tudom mennyire ertelmes amit leirtam igyekeztem ugy megfogalmazni, ahogy a legjobban korul tudtam irni :D

Viszont ugyanakkor ellent is tudok magamnak mondani mert van koztunk olyan, akit 2 honapja tiltottak le azt hiszem par oldallal ezelott irta.

2019. júl. 2. 16:00
 824/931 anonim ***** válasza:
Igazából azért nincs értelme annak hogy örök tiltás helyett inkább törölnék a profilt mert így igazából simán csinálsz egy új fiókot ugyan úgy és kész, de így hogy örök tiltást kapsz esélyed sincs használni ugyan azt az e-mailt és személyes adatokat, gondolom megőrzik őket törlés helyett
2019. júl. 2. 16:04
 825/931 Gerg1616 ***** válasza:
100%
Miután szépen letörlik a profilodat azután ugyan úgy tárolhatják a más egyszer használt adataid. Minek a profilt is megtartani.
2019. júl. 2. 17:47
 826/931 anonim ***** válasza:
67%
Valami fejlemény?
2019. júl. 2. 22:36
 827/931 tnb97 ***** válasza:
100%

Vasárnap este 21:30 körül lettem tiltva, most jött az e-mail hogy:

Megállapítottuk, hogy nem vagy jogosult a Facebook használatára. Ha szeretnél többet megtudni a Facebook szabályzatairól, olvasd el a Facebook Jogi és Felelősségi Nyilatkozatát:

[link]

Biztonsági okoknál fogva sajnos nem adhatunk további tájékoztatást arról, miért tiltottuk le a fiókodat. A döntés végleges. Köszönjük megértésedet!

Köszönettel:

Harvey B

Gratulálni tudok nekik! Hogy egy k**** indokot se tudnak írni 👍

Szerintem aki tiltva maradt már ne várjon feloldására!

2019. júl. 3. 00:42
 828/931 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik barátom múlthét hétfőn lett tiltva, ugyan ezt az üzenetet kapta, engem is hétfőn tiltottak, de még egyenlőre semmi.
2019. júl. 3. 00:51
 829/931 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

Engem több mint 2hete tiltottak, azóta semmi... A ticketem CLOSED választ nem kaptam, újat nem tudok csinálni.

Nevetséges!

2019. júl. 3. 01:13
 830/931 anonim ***** válasza:
100%

tudsz ujat csinalni, ha a telefonodnak adsz 1 gyari beallitast, s arrol csinalsz ujat...ugy nekem is engedte, de amig nem adtam gyari beallitast 3-at letiltott, tehat 4 edikre jott ossze. Persze mas email cim kell es mas telefonszam (ha keri), az adatok lehetnek ugyanazok!

2019. júl. 3. 06:13
❮❮ ... 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!