Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi lehet a következménye, ha...

Mi lehet a következménye, ha valaki kap 1 levelet a t-home-tól, hogy a Warner Bros rájött, hogy a te ip címedről illegális letöltés történt 1 torrent oldalról?

Figyelt kérdés
2008. nov. 12. 08:51
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
100%
Elöttem lévő hsznek mondom, hogy nem lehet 80%, mert a video és voice streaming többet eszik mint 80%.
2008. nov. 14. 06:16
 62/67 anonim ***** válasza:
100%

[link]

friss, mai...

2008. nov. 17. 20:15
 63/67 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismeri itt senki sem a remek PeerGuardian szoftvert? :)

Pont az ilyenektől véd.

[link]

Működése nagyon egyszerű: letölt néhány ip adatbázist, és az ebben szereplő ip-ről/re történő kommunikációt egyszerűen letiltja. Így a WB 'internetmonitor' rendszerét is kitiltja, arról az ip-ről vagy ipk-ről nem lehet a géphez kapcsolódni.

(Igen, a listában van Warner Bros. és Time Warner is ;) )

2008. nov. 18. 08:12
 64/67 anonim válasza:
100%
A levél forrását be tudod másolni, vagy feltölteni valahova? Nagyon valószínű, hogy valaki csak szórakozik veled.
2008. nov. 18. 08:57
 65/67 A kérdező kommentje:
Az antipiracy@t-online.hu -ról küldték.Az előző hozzászólóhoz pedig az lenne a kérdésem,hogy melyik fájlt kell letölteni és ,hogy használható mert az angol tudásom nem éppen kiemelkedő.XP van a gépen 32-es és ezt töltöttem le:pg2-nt.exe PeerGuardian 2 for Windows 2000/XP/2003 Nem tudom jó-e?Be kell valamit állítani?Mennyire biztonságos a gép szempontjából?
2008. nov. 18. 09:10
 66/67 anonim ***** válasza:

Pont azt [link]

Beállítása nagyon egyszerű, mindent hagyhatsz alapon.

Ha a bal felső gombon a 'Disable' feliratot látod, akkor blokkolja a rosszembereket. :D

A jobb felső gombbal a webes forgalmat tudod szűrni, ez annyira nem fontos.

Viszont, annyira mókás a program, hogy még önmagát is blokkolja, ha tehát a listákat akarod frissíteni a főképernyő bal alsó gombjával, akkor tedd a következőket:

1. Lépjél ki minden p2p alkalmazásból.

2. Bökj a bal felső gombra. Ekkor a gomb melletti szöveg átvált a 'PeerGuardian is Disabled' feliratra.

3. Nyomd meg a bal alsó gombot (Check Updates)

4. A megnyíló ablakon láthatod a firssítés folyamatát.

5. Ha készen van, akkor csukd le az ablakot.

6. A bal felső gombbal indítsd újra a blokkolást.

2008. dec. 8. 10:28
 67/67 anonim válasza:

Érdekes kérdés, mert most mi is bevezettettük (bekebelezte az előző szolgáltatót és nincs más lehetőségünk) és én is torrentezek. A Vodafonnál hallottam, hogy nem lehet tölteni, és gondoltam, hogy a T-Home-nál sem, de akkor elvileg lehet, csak ha WB bekavar, akkor van gáz.

Amúgy ez az utolsó program engem is érdekelne. Le is töltöttem, de amikor frissíteni akarom, akkor kiírja a P2P-nél, hogy "Error contacting URL". Peding mindent úgy csináltam, ahogy írtad.

2009. dec. 11. 12:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!