Mi lehet a következménye, ha valaki kap 1 levelet a t-home-tól, hogy a Warner Bros rájött, hogy a te ip címedről illegális letöltés történt 1 torrent oldalról?
Nem ismeri itt senki sem a remek PeerGuardian szoftvert? :)
Pont az ilyenektől véd.
Működése nagyon egyszerű: letölt néhány ip adatbázist, és az ebben szereplő ip-ről/re történő kommunikációt egyszerűen letiltja. Így a WB 'internetmonitor' rendszerét is kitiltja, arról az ip-ről vagy ipk-ről nem lehet a géphez kapcsolódni.
(Igen, a listában van Warner Bros. és Time Warner is ;) )
Pont azt [link]
Beállítása nagyon egyszerű, mindent hagyhatsz alapon.
Ha a bal felső gombon a 'Disable' feliratot látod, akkor blokkolja a rosszembereket. :D
A jobb felső gombbal a webes forgalmat tudod szűrni, ez annyira nem fontos.
Viszont, annyira mókás a program, hogy még önmagát is blokkolja, ha tehát a listákat akarod frissíteni a főképernyő bal alsó gombjával, akkor tedd a következőket:
1. Lépjél ki minden p2p alkalmazásból.
2. Bökj a bal felső gombra. Ekkor a gomb melletti szöveg átvált a 'PeerGuardian is Disabled' feliratra.
3. Nyomd meg a bal alsó gombot (Check Updates)
4. A megnyíló ablakon láthatod a firssítés folyamatát.
5. Ha készen van, akkor csukd le az ablakot.
6. A bal felső gombbal indítsd újra a blokkolást.
Érdekes kérdés, mert most mi is bevezettettük (bekebelezte az előző szolgáltatót és nincs más lehetőségünk) és én is torrentezek. A Vodafonnál hallottam, hogy nem lehet tölteni, és gondoltam, hogy a T-Home-nál sem, de akkor elvileg lehet, csak ha WB bekavar, akkor van gáz.
Amúgy ez az utolsó program engem is érdekelne. Le is töltöttem, de amikor frissíteni akarom, akkor kiírja a P2P-nél, hogy "Error contacting URL". Peding mindent úgy csináltam, ahogy írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!