Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi lehet a következménye, ha...

Mi lehet a következménye, ha valaki kap 1 levelet a t-home-tól, hogy a Warner Bros rájött, hogy a te ip címedről illegális letöltés történt 1 torrent oldalról?

Figyelt kérdés
2008. nov. 12. 08:51
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 Hintalow ***** válasza:
100%

Én írtam a hosszú választ. Azon röhögnének, hogy pl. a warner csinál egy visszakövetési rendszert, amivel vissza tudják követni a letöltést. Szerintem nem sok értelme lenne, mert mire beindulna a cucc, addigra már kiszúrják a torrent oldalakon, ahogy befutnak az első panaszok. Ezután általában rekordgyorsasággal távolítják el a torrentet, vagy teszik tönkre benne, bármivel is működjön ez a visszakeresés.

Azért nem hírekben szerepel ez, mert mint látjuk minimális embert tudnak vele egyáltalán megfogni, túl gyorsan reagálnak és változtatnak a netes közösségek

2008. nov. 13. 00:29
 42/67 anonim ***** válasza:
100%
Jópár évvel ezelött a Miskolci Egyetem kollégiumi hálózatát is leállították pár hétre, mert az egyetem kapott egy levelet valamelyik stúdiótól, hogy irgum-burgum a hálózatukon elérhető valamelyik film.
2008. nov. 13. 06:33
 43/67 A kérdező kommentje:

File neve, és mérete: Get.Smart.R5.LINE.XViD-mVs\mvs-smart.r00 (15,000,000 bytes), Get.Smart.R5.LINE.XViD-mVs\mvs-smart.r01 (15,000,000 bytes), Get.Smart.R5.LINE.XViD-mVs\Sample\mvs-smart-sample.avi (8,368,128 bytes)

Fájcserélő hálózat: BitTorrent

2008. nov. 13. 08:19
 44/67 anonim ***** válasza:
100%

Hát én úgy vettem észre,hogy mindenki csak dícséri,és köszöngeti:

[link]

[link]

Ebben a filmben ha volt is nyomkövető,azt már kiirtották belőle.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2008. nov. 13. 09:15
 45/67 A kérdező kommentje:
Sajna ez engem már nem vigasztal!Én lennék az egyetlen aki megszívta,ennyi év után?
2008. nov. 13. 09:26
 46/67 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy te megszívtad.De hogy következménye tuti nem lesz a dolognak,az is biztos.Tényleg hagyd a francba,bele fogsz bolondulni...
2008. nov. 13. 09:31
 47/67 anonim ***** válasza:
100%
Ezek az irgum-burgum,ejnye-bejnye hasonlatok nagyon helytállóak a leveleddel kapcsolatban.
2008. nov. 13. 09:33
 48/67 A kérdező kommentje:
Köszi,legyen nektek igazatok!Csak azért vagyok ideges mert a letöltés még szeptemberben volt és most kaptam értesítést.Isten malmai lassan örlődnek és én is vele örlődöm.
2008. nov. 13. 09:36
 49/67 A kérdező kommentje:
Bocs,Isten malmai lassan őrölnek.Már írni sem tudok!
2008. nov. 13. 09:38
 50/67 anonim ***** válasza:
100%

Nem olyan elterjedt még ez a filmes kódolás, hogy sokan ismerjék a módszereket és a kódoló-dekódoló programokat hozzá. Mivel diplomamunkám erről szól, én direktben kerestem, és csak nagyon nehezen találtam erre alkalmas eszközt. Úgyhogy senki ne mondja, hogy bárki megcsinálja kisujjból :-)

Fotóknál elterjedtebb, és ott ismerik is az emberek elég sokan, filmnél még nem. És mint írtam, nagyon kevesen használják még.

Kérdező, szerintem nincs mitől félned, de legyél óvatosabb, viszont szinte biztos vagyok benne, hogy komoly ügy esetén nem e-mail útján fognak értesíteni, hanem postai levélben, ugyanis se a jogvédő se más hatóság nem elektronikus úton intézi a komoly pénzügyi hivatalos ügyeit, még mindig a papír alapú posta a leghivatalosabb. Ha teheted, ne töltsd vissza, amit letöltesz. Egyébként a filmes "vadászoknak" nem is a kis letöltők a célpontjaik, hanem a nagyok. Filmezni azért nem olcsó mulatság, és a bevétel leginkább mozikból és tévékből van, a DVD-k gyártása lassan pont a hamisítás miatt nem éri meg, és mivel én zenei csapatommal adtunk már ki CD-t, többet, azért tudom, hogy az elég nagy kiadás, és kb. az első 100db eladásáig az még csak a költségek kiegyenlítése, tehát akkor vagyunk 0-n, de ez a mi költségünk, kicsiké, a nagyoké, és főleg filmes berkekben sokkal magasabb.

2008. nov. 13. 11:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!