Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ti hogyan éritek el, hogy...

Ti hogyan éritek el, hogy több követőtök legyen instagramon? Ez segít az ismerkedésben?

Figyelt kérdés
2016. szept. 4. 23:14
 1/5 anonim válasza:
70%
Nem használok instagramot és remélem hogy ez a kérdés nem volt komoly. Nyilvánvalóan sokat segít az ismerkedésben, hogyha kézfogás után odanyögöd az instragram követőid számát ... atyaég, hol élsz ember?
2016. szept. 5. 00:06
 2/5 anonim válasza:
Vannak ilyen szolgáltatások. Befizetsz valamennyi pénzt, és rengeteg kelet-ázsiai elkezd követni... Ha ezzel sikerül felszedned egy lányt, azért ne felejts el szólni nekünk. Hajrá!
2016. szept. 5. 00:27
 3/5 anonim válasza:

Csináltam èn is instagramot pusztán azért,mert pl nagyon szèp term3szet kèpeket,vadállatos,cicás kutyás képeket lehet nézegetni.

Az ismerősöket bekövettem. Erre kapok olyan üzenetet,ahol felajánlják ,hogy ha fizetek,lesznek követően. Annyira szánalmasnak tartom,higy valakinek ez számít? Ez okoz örömet.

Nagyon sivár szemèlyisège lehet vkinekyha erre izgul

2016. szept. 5. 01:34
 4/5 anonim válasza:

hat en tudok egy nagyon gaz taktikat, de eskuszom bejon :D (tobb kovetod lesz)

egy csomo hiresseget bekovetsz (ilyenekre gondolok, hogy justin bieber, kardashian-csalad stb.. a szakma legalja) azutan kikoveted oket, majd megint bekoveted. A lenyeg hogy egy csomo ember be fog kovetni, de egy ido utan eltunnek. Szoval minel gyakrabban ismetled meg ezt a ""technikat"" akkor tudod novelni a kovetoid szamat. Ui.: ne feledd instagramon hiresnek lenni az olyan mint monopolyban gazdagnak.

2016. szept. 19. 16:26
 5/5 anonim válasza:
Én úgy értem el,hogy bekövettem egyszerre kb.60 embert,álltalában vissza is követtek.Azt tanácsolom,hogy a tiédhez hasonló érdeklődésű embereket kövesd be,mert akkor nagy az esélyed,hogy visszakövetnek. Nekem most jelenleg 132 követőm van,és ezt 2 hét alatt értem el.
2019. aug. 17. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!