Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lesz sose egyenjoguság ismerkedésben?
Társadalomban az van elterjedve, hogy a férfinak kell kezdeményezni és udvarolni, mert ő a FÉRFI!
Ha za élet más területén törekszünk az egyenjogúságra pl: Lehet cégvezető valaki mert nő vagy politikai vezető is lehet vagy egyre jobban törekednek már a cégek az egyforma fizetésre vagy férfi is kaphat gyest stb.
Életben törekszünk arra hogy a nemek közt egyenjoguság legyen, ami teljesen jó, de ismerkedésben miért nincs, miért van az hogy egy társkeresőn is csak a férfiak kezdeményeznek stb.
Mert "A fiúknak fütyijük van, a lányoknak meg puncijuk'".
26/F
Mert a mostani elfogadott értékrend szerint (kimondatlanul) a fiatal nők a legértékesebb emberek. Ha ilyen státuszt élveznél, akkor tepernél?
Akkor is érnél el eredményeket, ha nem tennél semmit, csak versenyeztetnéd a jelentkezőket.
"Mert "A fiúknak fütyijük van, a lányoknak meg puncijuk'". "
Akkor az élet többi területén miért van egyenjoguság? pl: Miért lehet rendőr vagy pláne katona nő?
Ez nem egyenjogúsági kérdés. Ha férfi vagy, hozzátartozik a szociális normához. Nem azért engedek egy nőt előre az ajtón, mert egyenjogú, hanem azért, mert férfi vagyok. Meg a seggét sem látni előröl :D
Ahogy sok más viselkedésbeli példával is lehetne élni amúgy. Ide tartozik a kezdeményezés is, de amúgy manapság már teljesen megszokott, ha egy nő kezdeményez.
30/F
Nem tudom miért csak egy kis réteg az elfogadó? Például ezt a problémát is, de tolerancia terén is egy bizonyps réteg elfogadó, a másik(többség) kritikus.
18 lányom későn érő típus, nem egy fejjátszós liba. Szóval tetszik neki egy srác, másik suliból és tanácsoltam írjon rá, hogy "Hello xy-vagyok érdekesnek talállak stb... Vagy ugye lányom művèsz..., hogy lerajzolhatná-e a fiùt stb
Na a kislányom meg mondta, hogy nem csinál hülyét magából!!!
De ez tényleg ciki? Komolyan?
A biszex meg a bdsm baromság az nem ciki, de az ismerkedés igen?
Írjatok már fiatalok, hogy van ez?
(A srác 17-éves)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!