Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehetne megértetni az ismerkedésben mindig kudarcot valló férfiakkal azt, hogy vannak olyanok, akiknek soha nem lesz barátnőjük, bármennyire is küzdenek érte?
Mert úgysem hiszik el.
Most mindenki abban él, hogy a szex mindenkinek JÁR. Ők se feleséget keresnek, csak valami szexpartnert.
23f
nem hogy barátnőm, barátaim sincsenek, a gubómban élek és k**va jól megvagyok benne
én itt az oldalon ismertem egy srácot akinél egy lány bepróbálkozott, de az idiótája direkt ellökte magától...
a sok keserűségtől inkább elszalasztotta a lehetőséget...
én is voltam depressziós 7 évig, tudom milyen lent, milyen a reménytelenség...de nincs olyan, hogy "soha nem lesz barátnőjük, bármennyire is küzdenek érte"...
23F
Én 13-14 éves koromtól akartam barátnőt, intimitást, kölcsönös szerelmet és szexet. Emlékszem mennyiszer sírtam magam álomba azért, mert belső tulajdonságaim miatt nem jöttem be a lányoknak.
Végül 21 évesen lett barátnőm és akkor veszítettem el a szüzességem egy olyan lánnyal, aki után a legtöbb férfi a tíz ujját megnyalná.
Úgyhogy én azóta nem hiszek abban, hogy van lehetetlen. 1,5 éve vagyunk együtt.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!