Help! Az ilyen oldalakra mint sunamustra, csakaszex csak regisztrálva lehet feljutni? A fb. on ha kapok valami vírust, vagy ismeretlen linket akkor is? Mert e mailokat kapok ki akar velem lenni.1 valaki ismeri a fiókom jelszavát.
Pontosan.
Hiába mondja le az ember arra sem jön válasz
Én mar írtam is nekik meg is fenyegettem őket arra sem írtak
Kétszer nem mondom hogy szűrőt állítanak be hogy ne kapják meg a maileket
Dehát ezzel bakot lőttek mert én is beállítottam hogy egyből törölje a leveleiket :D
Szkennelve is elküldtem, emailt is küldtem, meg is fenyegettem őket, fenyegetés után a profilom el is tűnt :D de még is zaklatnak, de mindegy várok kicsit aztán letiltatom az összes emailt amiről írnak.
Más opció nincs én szerintem.
Sajnos a korábbi üzenetünkben foglaltakon túlmenően nem tudunk tájékoztatással, segítséggel szolgálni.
Üdvözlettel:
a FOME csapata
Nos, ha ők se tudják mit tegyen az ember ott valami van.
Hivatkozásul az Ön levelére a következőképpen foglalunk állást:
Ön a mi ügyfelünknél tagságot jegyzett elő. Ez a tagság felmondás híján - mint
ahogyan általánosan szokásos – meghosszabbodott az Ön által választott időponttal.
Erre Önnek kimondottan felhívták a figyelmét a személyes adatainak a közlésekor.
Ezen felül ennek a tagságnak a szerződési feltételeiben a tagság hosszabbítása
felmondás híján világosan szabályozva van. A szerződési feltételek bevonását és
hatályosságát Ön elfogadta és igazolta, hogy azokat elolvasta.
Az Ön kifogását ebből az okból kifolyólag nem tudjuk elfogadni. Ezért azt ajánljuk
Önnek ahhoz, hogy az ügyet le tudjuk zárni, hogy az eddigi követelést EUR 42,80
összegben 7 napon belül eme levél kézbesítésétől kezdve fizesse be.
Za Vasu uplatu bankovnim transferom navodimo osnovne podatke u nastavku:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!