Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Firefox állandóan összeomlik...

A Firefox állandóan összeomlik. Megoldás?

Figyelt kérdés

A Firefoxom egyszerűen fogja magát és pár percenként kikapcsol. Ezután bejön az összeomlást jelző panel és az új munkamenet vagy visszaállítás opciók. 11-es verzióm van, a hivatalos oldalról töltöttem le. Op. rendszerem: Win XP. Win 7-en tökéletesen működik, csak az asztali gépnél van baja. Microsoft .Net rendszerhez volt valami kiegészítő cucc a Firefoxban, azt töröltem, mert úgy olvastam, hogy vírusokat enged be, ártalmas. Browser Companion helperes is volt, azt is töröltem, nem jöttem rá, mi az. Mielőtt töröltem ezeket a kiegészítőket, azelőtt is összeomlott folyamatosan, egyik pillanatról a másikra bekattant. Firefox újratelepítés is megvolt, gép vírusmentes, nem azzal lesz a baj.

Van valakinek valami ötlete? (Böngészőváltást hagyjuk)

Előre is köszönöm!

2012. ápr. 22. 13:28
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Probléma megoldva: új felhasználói fiók és kész. Régi törölve.
2012. jún. 22. 00:39
 42/45 anonim válasza:
Azt hogy? Nekem is ilyen problémám van
2013. júl. 29. 09:43
 43/45 anonim válasza:
Nekem is folyton már 3 éve állandóan összeomlik a Firefox, de a chrome sem különb. Van hogy fél percenként, iszony idegesítő, a gépet is kihajítanám az ablakon legszívesebben... Már mikor megvettem friss eredeti win7-nél is ez volt a probléma... feltételezem a ram-ommal van a probléma, lehet neked is. Bár látom elvileg megoldódott nálad az új felhasználói fiókkal :)
2014. máj. 20. 21:16
 44/45 anonim ***** válasza:

Inkább valamilyen BIOS vírus lehet, újratelepítés előtt le kellene futtattni a Kaspersky online scannert. Nekem akkor omlott össze állandóan a Firefox, amikor vírust kapott az előző gépem. Leírtani nem sikerült, csak így. Újratelepítés után már nem volt vele gond.

[link]

2014. máj. 21. 11:15
 45/45 csacsi2 ***** válasza:

Nekem nem omlik össze. Általában a hibás profilmappa és kiegészítők okozzák. Uninstalláláskor a firefox otthagyja magát a rendszerben és újratelepítés után sem oldódik meg a probléma ezáltal. rendesen uninstallálni kell, törölni a maradványait!

XP-nek nem tul fejlett az eltávolítója, érdemes eltávolító programot használni, lehetőleg olyat ami nyomonköveti a telepítést (totalUninstall,Uninstall Tool)!

Amennyiben már telepítve van akkor is utána keres a maradványoknak, de a legbiztosabb ha telepítés közben telepítésfelügyelet van használva.

Uninstall után manuális eltávolítás:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__42..

másik megoldás, ha új Firefox profilt hoz létre Profilmanager-el.

[link]

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__4..

Az újabb firefoxoknak nagyobb a hardver ígényük. Amennyiben ez a feltétel nem teljesül akkor attól is összeomolhat, hogy ha a hardveres gyorsítás be van kapcsolva:

Címsorba: about:support Grafika rész:

"Ezzel a grafikus illesztőprogrammal nem engedélyezett az együttműködés. Próbálja meg frissíteni a grafikus illesztőprogramot"

2014. máj. 24. 17:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!