A Firefox állandóan összeomlik. Megoldás?
A Firefoxom egyszerűen fogja magát és pár percenként kikapcsol. Ezután bejön az összeomlást jelző panel és az új munkamenet vagy visszaállítás opciók. 11-es verzióm van, a hivatalos oldalról töltöttem le. Op. rendszerem: Win XP. Win 7-en tökéletesen működik, csak az asztali gépnél van baja. Microsoft .Net rendszerhez volt valami kiegészítő cucc a Firefoxban, azt töröltem, mert úgy olvastam, hogy vírusokat enged be, ártalmas. Browser Companion helperes is volt, azt is töröltem, nem jöttem rá, mi az. Mielőtt töröltem ezeket a kiegészítőket, azelőtt is összeomlott folyamatosan, egyik pillanatról a másikra bekattant. Firefox újratelepítés is megvolt, gép vírusmentes, nem azzal lesz a baj.
Van valakinek valami ötlete? (Böngészőváltást hagyjuk)
Előre is köszönöm!
Mi a heródes ez a "Shareaholic"? Soha nem használtam. A másik kettő nem okozhatja az összeomlást, ez viszont gyanús. Töröld ki a Kiegészítők közül, aztán indítsd el újra a Firefox-ot.
Más: a legutolsó rendkívüli Microsoft NET Keretrendszer frissitéseket telepítetted? Az is okozhat bajokat.
Microsoft .Net keretrendszerből a 3.5-ös van fent. Úgy láttam a 4-es már nem is XP-re van, Win7-em már azt telepítette.
Csak farmerama-nál megy el, úgyhogy ez valószínűleg egyéni szoc. probléma lesz az oldal és a firefox között :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!