A Firefox állandóan összeomlik. Megoldás?
A Firefoxom egyszerűen fogja magát és pár percenként kikapcsol. Ezután bejön az összeomlást jelző panel és az új munkamenet vagy visszaállítás opciók. 11-es verzióm van, a hivatalos oldalról töltöttem le. Op. rendszerem: Win XP. Win 7-en tökéletesen működik, csak az asztali gépnél van baja. Microsoft .Net rendszerhez volt valami kiegészítő cucc a Firefoxban, azt töröltem, mert úgy olvastam, hogy vírusokat enged be, ártalmas. Browser Companion helperes is volt, azt is töröltem, nem jöttem rá, mi az. Mielőtt töröltem ezeket a kiegészítőket, azelőtt is összeomlott folyamatosan, egyik pillanatról a másikra bekattant. Firefox újratelepítés is megvolt, gép vírusmentes, nem azzal lesz a baj.
Van valakinek valami ötlete? (Böngészőváltást hagyjuk)
Előre is köszönöm!
"Ask.com nincs, azt mindig kilövöm telepítésnél. "
Én is kilőttem mindig de sunyi módon akkor is települ.
Érdemes megnézni a kiegészítőknél, kiterjesztéseknél v bővítményeknél, illetve a programok telepítése/törlése listában.
Feltettem 10-es Mozzilát, visszatettem a 12-est, frissítettem az összes drivert, vírus és kémprogram mentes a kép és mégis összeomlik mindig. Egyszerűen kikapcsol, elmegy a képe. Újra rákattintok, beadja az összeomlási ablakot (új munkamenet vagy visszaállítás). Nem tudok rájönni, mi baja lehet!!! Valakinek van még ötlete?!
Ha több órán át megy a gép, esetleg napokig, egy idő után "megszokja" és nem kapcsol ki. Csak nem szeretném, ha a gép túlmelegedne.
Kockázatos, de érdemes lenne meglépni. XP-ben tudom: Startmenű, Futtatás, regedit. A regisztrációs adatbázisban HKEY Current User, itt Software. Megkeresed a Mozilla Firefox-ot és MINDENT törölsz. Ezzel persze a Könyvjelzőid is eltűnnek.
HKEY Local Machine, itt is Software, ugyanezt megteszed.
Aztán Ccleaer lefuttatása, majd Lemez-töredezettség mentesítés. Végül töltsd le és telepítsd újra a Mozilla Firefox12-t.
Ez miben segít, mit csinál?
(Chrome-ba mentettem biztonság kedvéért mindent, ami FF-ban van. De FF pártiak a többiek, azért is nem váltunk Chrome-ra.)
Ha törlöd a Registryből, akkor a Mozilla Firefoxot teljesen leszeded a gépről. Valamilyen rejtett káros javascript kód okozhatja az állandó összeomlást (bővítmények közül pl. a Java Quick Starter, ezt letilthatod), amit normál törléssel nem lehet eltávolítani. Nálam bevált ez a módszer.
Google Chrome: be tudod úgy állítani, hogy átveszi a Firefox beállításait. Külsőre nem az, de ugyanazt tudja.
Csavarkulcs alatt, Beállítások, Személyes dolgok, Böngészési adatok, itt Könyvjelzők és beállítások importálása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!