A facebook-on miért jelez állandóan az értesítés?
Három nappal ezelőtt beléptem egy klubba. Az adminisztrátor elfogadta, hogy belépjek. ott írtam megjegyzést. (Nem durvát, rendeset). Aztán egy uj tag is belépett.
A probléma az, hogy 3 napja állandóan ott a kettes szám az értesítéseknél az adatlapomon felül. Hiába lépek be a klubba, vagy lépek ki a facebook-ról és visszalépek, akkor is ott a kettes szám.
Azóta jelölgettek be, de azok a számok eltüntek. Viszont az a kettes még mindig ott van.
Régebben ha valameiknél, uj ismerős, értesítés ott volt a szám és elfogadtam, vagy megnéztem az értesítést, a szám eltünt. De most nem.
Firefoxom van. A legördülő weblistából szoktam belépni a facebook-ba és néha ott a kettes, (kijelzi), néha meg nem.
Most meg már a hármas szám van az értesítéseknél, és ugyanennél a klubbnál. Ha rákattintok a klubbra eltűnik. Kilépek a facebook-ról, visszalépek, megint ott van a szám.
Ez komoly, nem viccelek. Szerintem ezzel a klubbal lehet valami gond. Viszont kilépni nem fogok belőle.
véleményem szerint frissítened kellene a böngésződet.
ezáltal megoldódna a probléma, sok sikert. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!