Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Firefox állandóan összeomlik...

A Firefox állandóan összeomlik. Megoldás?

Figyelt kérdés

A Firefoxom egyszerűen fogja magát és pár percenként kikapcsol. Ezután bejön az összeomlást jelző panel és az új munkamenet vagy visszaállítás opciók. 11-es verzióm van, a hivatalos oldalról töltöttem le. Op. rendszerem: Win XP. Win 7-en tökéletesen működik, csak az asztali gépnél van baja. Microsoft .Net rendszerhez volt valami kiegészítő cucc a Firefoxban, azt töröltem, mert úgy olvastam, hogy vírusokat enged be, ártalmas. Browser Companion helperes is volt, azt is töröltem, nem jöttem rá, mi az. Mielőtt töröltem ezeket a kiegészítőket, azelőtt is összeomlott folyamatosan, egyik pillanatról a másikra bekattant. Firefox újratelepítés is megvolt, gép vírusmentes, nem azzal lesz a baj.

Van valakinek valami ötlete? (Böngészőváltást hagyjuk)

Előre is köszönöm!

2012. ápr. 22. 13:28
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
Egyébként ma már sokkal jobb és gyorsabb a Chrome. Az ELMÜ online ügyfélszolgálat oldalát viszont nem tudta teljesen megjeleníteni, az ott jelzett beállításokkal (IE Tab letöltése) öt perc alatt telepíthettem és már működött is. Én is régóta használok Firefox-ot, de ehhez képest nehézkes és csigalassú.
2012. máj. 7. 12:23
 22/45 A kérdező kommentje:

Sajnos ez sem segített, pedig mindent úgy csináltam, ahogy leírtad.

Most már idegesítően sokszor omlik össze....Farmerama-nal főleg. De akár facebook-nál is, ha tetszikelni szeretnék valamit. Nem tudom, mennyi köze van hozzá.

2012. máj. 11. 17:59
 23/45 anonim ***** válasza:
Újratelepíted a géped és megoldódik az össz probléma.. :)
2012. máj. 11. 20:45
 24/45 anonim ***** válasza:

Hmm... minden rendben van a videókártyával és a virtuális

memóriával? Én letesztelném ezeket.

2012. máj. 11. 23:29
 25/45 A kérdező kommentje:

Videó- és minden egyéb kártya driverét frissítettem. Virtuális memóriához nem nagyon értek, tudásom sajna eddig terjed.

De valószínűleg tényleg újra kell telepíteni, én is azt hiszem. Csak azt meg nem mi csináljuk, kicsit hosszadalmas lenne, ezért is keresek helyi megoldást.

2012. máj. 12. 10:15
 26/45 anonim ***** válasza:

Próbáld megnézni (XP-ben tudom):

Tálca üres részére jobb egérgomb, Feladatkezelő. Teljesítmény, Lefoglalt memória, illetve Kernel memória, CPU stb. Ugyanakkor a Mozilla Firefox közismerten zabálja a memóriát, nézd meg a Folyamatoknál, mennyit eszik? Talán túl van terhelve a géped. A legjobb lenne újratelepíteni a Windows-t, a felesleges dolgokat elhagyva.

2012. máj. 12. 16:46
 27/45 A kérdező kommentje:

Valószínűleg az lesz most már.

Mindenkinek köszönöm a válaszokat!

2012. máj. 13. 10:42
 28/45 anonim ***** válasza:
Azóta már 12-nél járunk. Azzal is ugyanez a helyzet? Csökkentett módban mi van? (Nem az oprendszer, a FF csökkentett módjában.)
2012. máj. 21. 21:52
 29/45 A kérdező kommentje:
12-es van, de régebbit is visszatettem, ugyanezt csinálja mind. Kiegészítőket is megnéztem, ugyanazok vannak mint nálam pár kisebb eltéréssel. Hogy kell csökkentett módban indítani a FF-ot?
2012. máj. 22. 07:48
 30/45 anonim ***** válasza:
Nyomva tartod a shiftet, úgy indítod el.
2012. máj. 22. 09:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!