Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gmail helyett mi jöhet szóba...

Gmail helyett mi jöhet szóba ami megbízható, de nem követel telefonszámot?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan e-mail fiókra van szükségem, ami technikailag megbízható, de nem követeli meg, hogy túl gyakran kelljen belépni és

nem követel mindenáron telefonszámot vagy más személyes adatot, amihez semmi köze.

(Gmail fiókot akartam regisztrálni, de a Gmail nagyon szemtelen módon mindenáron kiköveteli a regisztrációhoz a telefonszámom. Én nem fogom megadni.

Ha már ennyire akarja, nagyon gyanús vajon mire kell neki igazából.

Még a végén legközelebb a személyi igazolványomról kér másolatot, és ha nem adom meg, mindent kitöröl - vagy ki tudja…

De nagyon aranyosak, mert a saját elérhetőségeiket nem adják meg.)

Köszönöm szépen előre is.

máj. 15. 02:35
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
Mi a baj az Outlookkal?
máj. 16. 10:44
 42/63 A kérdező kommentje:
Én is ugyanazt akartam kérdezni: Mi a baj az Outlookkal?
máj. 16. 10:49
 43/63 anonim ***** válasza:

A ProtonMail kompatibilis ThunderBird-el is. És igen, a fióktárhelyet 1 GB-ra emelték, ez elkerülte eddig a figyelmemet.

Az Outlook-al az a gond, hogy ugyanolyan nagy adatkereskedö cég áll mögötte, mint a Gmail mögött. Csak éppen nem a Google, hanem a Microsoft. Az Outlook is rengeteg személyes adatot gyüjt, és fiók létrehozásakor több, mint valószínü, hogy telefonszámot is kérni fog, csak úgy, mint a Gmail.

máj. 16. 16:01
 44/63 Gál Gábor 2024 ***** válasza:

ma 16:01

Nem kér, ezért hagytam ott én is a Gmailt és váltottam Outlookra.

A Protonnal az a bajom, hogy túl kicsi a tárhelye.

máj. 16. 19:21
 45/63 A kérdező kommentje:

43, köszi a választ, de a ProtonMailt csak akkor tudom a ThunderBird-del használni, ha fizetős csomagom van a ProtonMail-nél, tehát ingyenes ProtonMail csomaggal nem.

Nem így van?

Mert én a lírásukat így értelmezem.

máj. 16. 19:36
 46/63 A kérdező kommentje:

Próbálkozok a Hotmail-lel (Újabb nevén: Outlook), de hazug módon próbálja kikövetelni a telefonszámom (mint a Gmail) és nem tudom működésre bírni:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..

------

Nem akarom elhinni, hogy 2024-ben ennyire nehéz legyen a mail fiókot regisztrálni.

máj. 16. 20:19
 47/63 A kérdező kommentje:
Ha valaki tud segíteni a linkelt problémában, köszönettel várom azt is.
máj. 16. 20:21
 48/63 anonim ***** válasza:

Mint ahogyan már mondtam, az Outlook ugyanolyan pofátlan módon gyüjti a személyes adatokat - beleértve a telefonszámodat is - mint a Gmail.

Ha nem fizetsz, akkor elég nehéz lesz olyan szolgáltatót találni, ami megfelel az összes feltételnek.

Még a MailFence-t tudom ajánlani. Ugyan személyes tapasztalatom nincs vele, de van 1GB ingyenes tárhely, Thunderbird támogatàs, és ismerösöktöl hallottam, hogy megbízható.

máj. 16. 21:21
 49/63 A kérdező kommentje:

Többen ajánlották nekem az Outlookot azzal, hogy nem követel telefonszámot, azért is próbálkoztam, de ezek szerint már mégis.

Köszi az ajánlást. MailFence-t a Thunderbir is felajánlja magától. Lehet kipróbálom azt is.

Azt tudod esetleg, hogy a MailFence-nél Pop és Imap egyaránt elérhető díjmentesen?

(Lehetne nagyobb is a tárhely, de legföljebb a nagy maileket csak a számítógépemen tárolnám.)

máj. 16. 21:37
 50/63 anonim ***** válasza:
Ha jól értelmezem a weboldalt, akkor mindkettö használható az ingyenes verzióban.
máj. 16. 21:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!