Gmail helyett mi jöhet szóba ami megbízható, de nem követel telefonszámot?
Sziasztok!
Olyan e-mail fiókra van szükségem, ami technikailag megbízható, de nem követeli meg, hogy túl gyakran kelljen belépni és
nem követel mindenáron telefonszámot vagy más személyes adatot, amihez semmi köze.
(Gmail fiókot akartam regisztrálni, de a Gmail nagyon szemtelen módon mindenáron kiköveteli a regisztrációhoz a telefonszámom. Én nem fogom megadni.
Ha már ennyire akarja, nagyon gyanús vajon mire kell neki igazából.
Még a végén legközelebb a személyi igazolványomról kér másolatot, és ha nem adom meg, mindent kitöröl - vagy ki tudja…
De nagyon aranyosak, mert a saját elérhetőségeiket nem adják meg.)
Köszönöm szépen előre is.
> "Olyan email szolgáltatót pedig nem fogsz egyhamar találni, amit nem tudnának valamilyen módon arra kényszeríteni, hogy elkezdjen megfigyelni egy adott fiókot, miután bizonyítottan törvénysértés történt."
A felhasználók azért fizettek elő a ProtonMail szolgáltatására, mert eredetileg ezt ígérték nekik. Lesz.om, hogy mások nem tudnak garantálni mentességet hatósági megfigyelések alól, de ők nem is ígértek ilyet. Ez a nagy különbség. Gondolom te sem örülnél neki, ha előfizetsz valamire és éves szinten tízezreket, hosszú távlatban százezreket, majd milliókat adsz ki, aztán kiderül, hogy a legelső nehézségnél önkényesen felrúgják az egészet.
Mivel látom, hogy nem érted, hogy müködik a protonmail titkosítása (ami érthetö, mert az internetes szennylapokban ezt nyilván nem írják le), és így nincs értelme az egész vitának, itt van egy link ahol le van írva az egész.
Azt pedig nem tudom honnan vetted, hogy a protonmail milliókba meg szàzezrekbe kerül. Eleve van ingyenes verzió, amiben az alapok megvannak, de ha több kell, még a prémium verzió is kb. 1500Ft/hónap
Értem, hogy rosszak a hazai fizetések, de ezt azért csak ki tudja fizetni mindenki.
Nincs semmilyen bizonyíték arra, hogy ne lenne igaz.
Söt, több 3. feles kiberbiztonsági cég is ellenörizte már a szolgáltatásukat.
Nem derült ki, hogy kamu volt 😂
Semmi bizonyíték nincs az egészre, amiket mondasz. Attól még, hogy sokat ismételgeted ugyanazt a hazugságot, nem lesz belöle igazság.
Köszönöm szépen a hozzászólásokat, tanácsokat.
--
Sajnos nem tudok hozzászólni a vitához, nem értek annyira hozzá.
--
Díjmenetes szolgáltatásban gondolkodom, mailezésért nem akarok fizetni semmiképpen.
Pontosítom magam: az nem probléma, ha követlenek pl. születési dátumot, településnevet, vezetéknevet. Még ha a valódit is írom be, nem azonosít be egyértelműen.
Jó lenne, ha 1 GB-nál nagyobb lenne a díjmentes tárhely, de éppen 1 GB is elég, legföljebb a sokmellékletes maileket máshol tárolom.
Viszont fontos, hogy a mailjeimet letöltsem a számítógépemre a Thunderbird programmal, aminek verziója: 91.10.0
És azt akarom, hogy a mailjeim a szolgáltatónál is megmaradjanak a fiókomban.
Az is jó, ha én törlök egy mailt a Thunderbird programban és a szolgáltatói fiókomból is törlődik - de ezt éppen tudom nélkülözni.
Ez most akkor a POP vagy az IMAP ami nekem kell?
Nekem ez van beállítva jelenleg a Thunderbird-emben a Gmailhez:
pop.gmail.com
Kiszolgálótípus: POP levelező-kiszolgáló
(Még van régebbről gmail fiókom, amihez nem követelnek mobilszámot.)
Ezeket azért kérdezem mert a
oldalon ezt olvasom:
"Nem kínálunk POP3 támogatást, de a Proton Mail Bridge lehetővé teszi, hogy az összes levelét letöltse a kliensére, és onnan exportálja."
"A Proton Mail Bridge jelenleg csak akkor érhető el, ha fizetős Proton Mail csomaggal rendelkezik."
Ez azt jelenti, ha én le akarom tölteni a mailjeimet a számítógépemre, akkor mindenképpen fizetős a Proton Mail?
(Mert akkor a Proton Mail nem jöhet szóba.)
---
13, Ok, akkor az Aol-t kihagyom.
---
15, kizártnak tartom, hogy az én biztonságom érdekében követelnék a telefonszámomat.
---
Köszönettel várom a további hozzászólásokat.
Nehéz lesz ingyenes szolgáltatàst találni 1GB feletti tárhellyel.
A Google azért tud 15GB-t biztosítani ingyenesen, mert az ellopott adataidból keres pénzt.
Szerintem is a ProtonMail a legjobb választás, de az ingyenes verzió csak 500MB (0,5GB) szóval gyakran kell törölgetni a régi e-maileket, ha nem fizetz elö.
Értem.
És a ProtonMailt lehet ingyenesen kezelni a Thunderbird-del?
És nem 1 GB már?
Köszi szépen előre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!