Gmail helyett mi jöhet szóba ami megbízható, de nem követel telefonszámot?
Sziasztok!
Olyan e-mail fiókra van szükségem, ami technikailag megbízható, de nem követeli meg, hogy túl gyakran kelljen belépni és
nem követel mindenáron telefonszámot vagy más személyes adatot, amihez semmi köze.
(Gmail fiókot akartam regisztrálni, de a Gmail nagyon szemtelen módon mindenáron kiköveteli a regisztrációhoz a telefonszámom. Én nem fogom megadni.
Ha már ennyire akarja, nagyon gyanús vajon mire kell neki igazából.
Még a végén legközelebb a személyi igazolványomról kér másolatot, és ha nem adom meg, mindent kitöröl - vagy ki tudja…
De nagyon aranyosak, mert a saját elérhetőségeiket nem adják meg.)
Köszönöm szépen előre is.
Olyan érdekelne, amit tud kezelni a Mozilla Thunderbird levelezőprogram.
És jó lenne, ha a felhasználói felületnél ki lehetne választani a magyar nyelvet - de ezt éppen tudom nélkülözni.
Nagyon jó hogy így gondolkozol, a google-nak semmi köze a telefonszámodhoz, csak arra használná, hogy még több adatot gyüjtsön rólad.
Szerintem a legjobb alternatíva a ProtonMail. Megbízható, minden funkciója megvan, nem gyüjt adatokat, és még titkosított is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!