Mi történt a gyalogló chattel?
7-8 éve még sokkal jobb volt. Néhány hete ismét feljárok.
Most felnéztem, alig vannak fent 50-en. Akivel beszélgettem, ok nélkül kitiltották. Egy csomó szobát megszüntettek A regisztrálatlanokat hol beengedik, hol nem.
Mindenki panaszkodik, hogy nehéz regisztrálni és durva a moderáció.
A gyalogló facebookján viszont az (új?) tulaj olyanokat ír, hogy jobbá akarták tenni a chatet, nem tudnak nit csinálni, ha nem jönnek az emberek..
De nekem úgy tűnik, ők üldözik el az embereket az intézkedéseikkel..Nem tudom, ennek mi értelme, mintha tönkre akarnák tenni a saját chatüket.
#10: "Mint ahogy az iWiW-et is kb. 1 milliárdan használnák ma, ha annak idején nem bénázzák el."
Nem, ez nem az "elbénázáson" múlik.
Az FB (vagy a Google) azért tudott előretőrni, mert "bevállalta" azt, hogy miközben a felhasználóknak látszólag "ingyen", egy relatíve "kényelmes", "személyre szabott" globális szolgáltatást nyújt, mindeközben a felhasználóit és azok adatait árucikként kezeli - amiből a hirdetők és az őket dollármilliárdokkal támogató amerikai állam jár jól - másrészt a versenytársakat szépen felvásárolják (lásd például a Whatsapp esetét).
Ez a konszolidáció ("a nagy hal megeszi a kisebbet") egyébként nem egyedi a gazdaságban - érdemes megnézni a merevlemezgyártókat: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!