Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A gyalogló chaten miért...

A gyalogló chaten miért tiltanak ki ok nélkül?

Figyelt kérdés

Annyira nem is érdekelne, csak van 1-2 ember, akikkel beszéltem, és így ok nélkül eltűnök..

Igazából semmit nem csináltam, bejött vki privibe (aki talán admin vagy modi, csak nem tudtam), visszaszóltam neki, erre kirakott, és nickjeimet is törölték.

Több ember is meséltem, hogy vele is ugyanez történt.

2023. jan. 24. 10:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%

"visszaszóltam neki"

lehet pont ez az ok

2023. jan. 24. 10:33
 2/12 anonim ***** válasza:
36%

Hagyjad már azt az oldalt. Hány ember van rajta, 20-30? Valamikor 20-25 évvel ezelőtt volt "menő". Mára már csak a begyöpösödött üzemeltetők meg néhány öregember maradt ott.

Gondolj bele, aki anno középkorúként beregisztrált, az nagy eséllyel mára lassan nyugdíjas korú.

Én 2017-ben néztem fel, már akkor döglött volt az egész.

2023. jan. 24. 10:56
 3/12 A kérdező kommentje:

2: igazad van, de van 1-2 ember, akivel beszélgetek még ott.

Hat azért 5-6 éve meg hasznalhato volt, amiota uj tulaj van, gyors romlásnak indult az egesz.

2023. jan. 24. 11:05
 4/12 anonim ***** válasza:

Akkor csináljatok magatoknak egy saját privát chat szobát: [link]

Le van a gond, nem kell foglalkozni mással.

2023. jan. 24. 12:30
 5/12 Szirty ***** válasza:
52%

"Hány ember van rajta, 20-30?"

Benéztem, biszex: 18, Fétisek és vágyak: 62, Meleg srácok: 24, xXx: 118

:)

2023. jan. 27. 17:50
 6/12 MolotovPunk ***** válasza:
Az XXX szoba meg az inda szoba még szokott aktív lenni azért napközben, ritkán éjszaka is. Néha felszoktam nézni. Az tény, hogy 5-6 évvel ezelőtt többen voltak fent rajta.
2023. márc. 8. 01:25
 7/12 anonim ***** válasza:

Azon csodálkozom, hogy még működik az a chat. Már este is teljesen kihalt. Sok embernek abból lett elege, hogy ok nélkül tiltják vagy törlik a nickjét, és lelépett.

7-8 éve még jó kis chat volt a sok kisebb szobával, normális tulajjal és moderátorokkal.

2023. márc. 8. 14:00
 8/12 MolotovPunk ***** válasza:
De vajon hova léptek le? Többi chat sem jobb manapság. A chat.hu szerintem hitványabb, kisebb chateken meg alig van ember online-ban.
2023. márc. 8. 22:45
 9/12 anonim ***** válasza:

8:

Más jellegű oldalakra. Ott a face, insta, reddit akármi. Nincs is már arra igénye az embereknek, hogy idegenekkel csevegjenek.

30as vagyok, és nekem bizony hiányzik egy normális chatoldal. 18 éves koromtól találkozgattam onnan emberekkel, van, akivel ma is tartom a kapcsolat, az utóbbi években inkább szerepjátékoztam.

De sajnos ennek vége, a gyaloglónak sztem hónapjai vannak hátra, a chat hu-t meg majdnem 10 éve hagytam, mert döglődött.

2023. jún. 22. 14:22
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ismét bővült a jogtalan tiltások listája :) Egyik barátomat ma azért tiltotta ki a gyalogló tulajdonosa, mert az egyik facebook csoportban nem adott adminisztrátor jogot az egyik gyaloglós operátornak...

Folyamatosan visszaélések vannak azon az oldalon, ha valaki nem szimpi addig kavarnak amig nem találnak valamilyen indokot, hogy ki tudják tiltani az illetőt. Nevetségesek...

Persze ők fenyegetőznek rendőrségi feljelentéssel meg ügyvéddel, ha vissza mersz szólni, nevetséges banda... A régi vezetés nem volt ilyen!

2023. nov. 21. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!