A gyalogló chaten miért tiltanak ki ok nélkül?
Figyelt kérdés
Annyira nem is érdekelne, csak van 1-2 ember, akikkel beszéltem, és így ok nélkül eltűnök..
Igazából semmit nem csináltam, bejött vki privibe (aki talán admin vagy modi, csak nem tudtam), visszaszóltam neki, erre kirakott, és nickjeimet is törölték.
Több ember is meséltem, hogy vele is ugyanez történt.
2023. jan. 24. 10:21
11/12 anonim válasza:
10:
Azóta engem is. Annyi volt a bűnöm, hogy megkérdeztem közösben, hogy mi értelme regisztrálatlanul bejönni, ha egyszer nem lehet úgy privizni. Erre másnapra letiltottak, azóta vissza sem mentem.
Egyébként viccen kívül lehet, hogy egy pszichiáter figyelmébe kéne ajánlani a gyali új tulaját, mert az tuti, hogy nem normális. Aki ennyire frusztrált, az lehet, hogy előbb-utóbb a való életben is csinál vmi baromságot.
12/12 anonim válasza:
Volt már ettől durvább is, ami alapból megért volna egy rendőrségi feljelentést :) De inkább hallgatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!