A gyalogló chat mikor lett ilyen csicska?
Régen nagyon jó volt, most nem tudom mi a helyzet.
Kérdező: biztos vagyok benne, hogy a bugyid színét nem kérdezték meg regisztrációkor :)
Nagyjából olyan 20 éve.
Sajnos olyan 2005 körül ezek az oldalak elkezdtek hanyatlani. A névtelen chat már nem annyira trendi, amikor még az egész internet újdonság volt, akkor nagyon nagy népszerűségnek örvendett, de ma már változtak a szokások. Ismerősökkel beszélgetni ott van ezernyi Messenger-variáns, Viber, Whatsapp, miegymás, ismeretlenekkel meg inkább a kevésbé interaktív csatornák erősödtek meg. (Fb. oldalak például.)
A Gyalogló meg már a 2000-es évek első felében is hanyatlásnak indult. A fő szolgáltatásuk, az Egon levelezőrendszer nem bírta a versenyt az akkor még nívósnak számító Freemaillel, és a szárnyait még csak bontogató Vipmaillel, meg a tucatnyi hasonló konkurenssel szemben. Miután az Egon megszűnt, nagyon úgy tűnt, hogy az üzemeltetők lelkesedése erősen lecsökkent. A chatje is mindig a második vonalat képviselte a chat.hu mögött. Most meg már csak arra mennek, hogy amennyi pénzt még lehet, termeljenek ki az egykor szebb időket megélt rendszerből. Sajnos ez van. Változtak a szokások, és sokan nem bírták ezeket követni.
Egyébként bőven léteznek még IRC szerverek, bár igaz, ezek leginkább angol nyelvűek.
soha nem fogom megérteni, h ha vkinek gőze nincs egy témáról, miért akar okoskodni? hm, 1-es válaszoló? soha nem fogom megérteni az ilyen hlyéket...
a 4-es leírta a lényeget: 4 éve megvette az új tulaj, azóta a felhasználók több mint fele lelépett.
mondvacsinált okokra hivatkozva nickeket törölnek, akadályozzák a regisztrációt. szobákat vontak össze. gyakorlatilag csak rossz intézkezkedésük volt.
ok nélkül tiltották a nickjem. semmit nem csinátam, egyszerűen bejött hozzám az admin (nem tudtam, hogy ő az), és mivel bunkóskodott, visszaszóltam, erre kidobott, és utána egyik nickemmel sem tudtam visszamenni.
de gyakorlatilag minden beszélgetőpartnerem nickjét törölték már ok nélkül.
vmi ritka beteg, frusztrált ember lehet a tulaj/admin, ha ebben éli ki magát.
Esetleg emberek vegzálása helyett elmehetne egy pszichiáterhez.
Ahogy korábban írták, az új tulaj 2018-ban "megmentette" gyaloglót azzal, hogy megvette, hiszen meg akarták szüntetni.
Igazából az 5 év alatt teljesen lezüllesztette, a felhasználókat elüldözte, kitiltotta. Megszüntette a felhasználó listát, megszüntetett szobákat, megnehezítette a regisztrációt stb.
Nehéz eldönteni, hogy ennyire ostoba az új tulaj (Lacc), vagy egyszerűen valami lelki gyomorult, aki abban éli ki magát, hogy emberek szívat.
Az biztos, hogy alig járnak már fel az oldalra, és sikerült teljesen tönkretennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!