A gyaloglón miért nem enged regisztrálni?
Csinálni akartam egy új nicket, mert a régin nehéz felfogású férfiak folyamatosan írogatnak, van, aki 10x rám ír naponta.
Regisztráltam is, de másnapra törölték a nickem, mert szerintük nem megfelelő. Semmi durva nem volt benne. Azóta a faceen is láttam több embert panaszkodni, h nem tudnak regisztrálni.
érdekelne, hogy van-e valami trükkje.
paranoiásak? h érted?
azt tény, h amióta új tulajok vannak, sokat romlott az oldal..
az tuti, h nem normálisak és/vagy nagyon buták.
alig jár már fel vki. teljesen értelmetlen intézkedéseik voltak kezdve a szobák összevonásától a felh. lista megszüntetéséig.
A gyali már szinte teljesen halott. A felhasználók kb 80%-a bot program, a maradék azok perverz idióta emberek. Senkit nem engednek regisztrálni, akik a tulajok szerint nem a valódi adataikat adták meg. (Vajon honnan is tudják hogy mi a valódi?)
Kitiltanak ha nem vagy szimpatikus, nem nyalizol nekik, stb...
Szóval ez már nem a régi gyali. Itt már minden csak a pénzről szól, vagyis csak szólna, ha lenne bevételük. Képesek 1 év vip tagságot 1 millió forintért hirdetni :D A régi vezetésnél 500 forint/hó volt :D Nevetségesek :D
Most már én is pénzmosásra, vagy hasonlóra gondolok.
Ennyire nem lehetnek ostobák...az összes intézkedésükkel csak elüldözték a felhasználókat.
Már a szobák összevonása is baromság volt.
most nélkül tiltották a nickjem. semmit nem csinátam, egyszerűen bejött hozzám az admin (nem tudtam, hogy ő az), és mivel bunkóskodott, visszaszóltam, erre kidobott, és utána egyik nickemmel sem tudtam visszamenni.
de gyakorlatilag minden beszélgetőpartnerem nickjét törölték már ok nélkül.
vmi ritka beteg, frusztrált ember lehet a tulaj/admin, ha ebben éli ki magát.
Esetleg emberek vegzálása helyett elmehetne egy pszichiáterhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!