Rajtam kívül van valaki akinek nincs facebookja?
Figyelt kérdés
2021. aug. 22. 06:56
A kérdező szavazást indított:
Nincs
Van
38 szavazat
1/12 anonim válasza:
Biztosan van, sokan választják a digitális visszavonulást rövidebb-hosszabb időre.
2/12 anonim válasza:
Csak a gyerek fb-csoportja miatt van. Az óvónénikkel ott tartjuk a kapcsolatot.
3/12 P.O.C. válasza:
Többen mint gondolnád. Még az ismerőseim között is, és nem mind azért, mert IT analfabéták. Egyszerűen csak nem vonzza őket a dolog. És nem akarják kiteríteni az életüket a nagyvilágnak.
Pl. én csak ott vagyok regisztrálva, se Instagram, se Twitter..
Pedig sokak azokat is alapnak gondolják.
5/12 anonim válasza:
Regisztráltam anno, de hónapokig se nézek rá.
6/12 anonim válasza:
Nem van de már féléve fel se nézek
8/12 anonim válasza:
Se insta se Twitter csak face az is csak azért hogy anyával a kapcsolatot tartani az online alatt
9/12 anonim válasza:
Á, dehogy, senki nincs a Földön élő 7 milliárd emberből, aki nem regisztrált Facebookra.
Igen, vannak jópáran. És? Mielőtt erre mindenféle sznob ideológiákat kezdenél gyártani: nem, nem lesz attól valaki sem több, sem kevesebb, hogy akár reális indokkal, akár dacból nem regisztrál valahová.
10/12 anonim válasza:
A páromnak és az egyik barátnőmnek sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!