Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A gyaloglón miért nem enged...

A gyaloglón miért nem enged regisztrálni?

Figyelt kérdés

Csinálni akartam egy új nicket, mert a régin nehéz felfogású férfiak folyamatosan írogatnak, van, aki 10x rám ír naponta.

Regisztráltam is, de másnapra törölték a nickem, mert szerintük nem megfelelő. Semmi durva nem volt benne. Azóta a faceen is láttam több embert panaszkodni, h nem tudnak regisztrálni.

érdekelne, hogy van-e valami trükkje.

2021. szept. 5. 09:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Gyali mint chat mar megszunt... Ez ami most van mar nem a regi gyali.. semmi nincs mar ott csak a botok meg egy par perverz fazon, meg a tulaj kamunickei... Sajnos egy korszak vegetert
2023. febr. 4. 20:59
 12/13 anonim ***** válasza:

Sajnos az utolsó igazat írt.

Az biztos, hogy a tulaj orvosi eset. Minden héten van vmi meglepetés, hol be lehet menni reg nélkül bizonyos szobákba, hol nem. Most pl. a nem regisztálrtak nem írhatnak privit:D így sok értelme van feljönni reg nélkül..

Alig van már fent vki, szinte mindenki lelépett. Az is biztos, hogy a vezetés teljesen dilettáns.

Rohadt szánalmas, ahogy szigorúan moderálják a megmaradt 7-8 felhasználót :D szürreális látvány.

A szomorú, hogy -bár a chatek felett eljárt az idő - sztem simán működhetne sokkal jobban..de már a chatek dizájnja is nevetséges, lásd: chat.hu.

2023. okt. 13. 11:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm próbált regisztrálni pár napja, de azzal az indokkal utasították el a regisztrációját, hogy "nem a valódi email címét adta meg" :D Mégis mi számít valódi email címnek, illetve egy weboldal vezetősége miből gondolja, hogy az az email cím nem a valódi email címe? Illetve ha nem valódi email cím akkor hogy tudott róla regisztrálni? :D Nevetségesek
2023. nov. 5. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!