Mi a véleményetek a Gyaloglóról?
A Gyaloglóról mostanában nem túl jó hírek terjengenek az interneten. Kérdeznék olyan embereket, akik személyesen ismerik az oldalt, és tudnak nekem véleményt mondani.
Köszönöm
Őszintén?
Az az oldal 15 éve már csak vegetál.
A 2000-es évek első felében a magyar internet egyik meghatározó oldala volt, a Gyalogló chat - a szintén szebb időket megélt chat.hu mellett - az akkori netes közösségi élet egyik fő bástyája volt, a levelezőrendszerül (Egon) meg egy gyors, megbízható, bár a versenytársaknál kicsit kisebb tárhelyet biztosító szolgáltatás volt.
Aztán változtak az emebrek szokásai, kevésbé lett központi téma a webchat, e-mail téren megjelent a Vipmail (ma Indamail), és az egyre gyorsabb interneteléréseknek hála a külföldi mailszolgáltatások (pl. Hotmail) is elfogadhatóvá váltak. Az Egon meg nem bírta a versenyt. A közösségi oldalak megjelenésével pedig a chatek látogatottsága brutális mértékben megcsappant.
Kár érte, egy üde színfolt volt a magyar interneten, de igazából az utóbbi években egyszer sem kerestem fel az oldalt. Még valamikor a 2010-es évek elején párszor felnéztem oda, de még az akkora már durván megcsappant chat.hu-nál is kihaltabb volt.
az utolsónak igaza van.
a chat. hu és gyalogló legalább 10 éve megindult a lejtőn. a gyalogló akkor halt be végleg, mikor 2 éve átvették új tulajdonosok:
menj fel, és nézd meg, milyen. teljesen kihalt az egész, mindenért moderálnak, tiltanak, és fent lévő emberek tipikus beképzelt prolik. ja, és már regisztrálni sem lehet egyszerűen, kb. minden felh. nevet visszautasítanak.
tényleg a közösségi oldalak nyírták ki az chateket, de igazából ha őszinték akarunk lenni, semmilyen értelmes újításuk nem volt soha.
egyébként anno a chat huról elég sok emberrel találkoztam, de 2010 óta gyakorlatilag az is használhatatlan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!