Ha megszüntetik a citromailt de pint és bankkártya adatokat kér előfizetéshez, az csalás?
Illetve fizetős lesz a citromail fiók és valahogy nincs olyan opcio hogy átutalással fizethessen az ember.
A bankkártya adatokat kéri. Megadtam, aztán pint kér. Nekem nincs pin kódom, a bankkártya pinjét meg nem adom ki.
Rengeteg fontos levelezésem doksik vannak benne és bankoknál is szolgáltatóknál is ez az e-mail címem van megadva. Gáz lenne, ha csak úgy megszüntetnék a fiókom, de aki nem fizet elő megszüntetik.
Ha válaszokban írok nekik, pl milyen pinkod?, vagy küldjenek bankszámlaszámot utaláshoz, mindent visszadob maler daemon üzenettel a rendszer, hogy nem lehet nekik írni.
Mit csináljak?
Ne fizess, regisztrálj új ingyenes gmailt, ami mindenben 100 szor jobb mint az új "fejlesztett" citrom lenne... Mióta fejlesztették brutálisan lassú, és tele van olyan vírusos spam adathalász levelekkel, amiket tiltani sem lehet. Tiltod, és ugyan úgy ugyan arról a címről jönnek tovább... Többször panaszkodtam emiatt az ügyfélszolgálatnak, akik szerverszinten tiltották is ezeket az emaileket. Ja, 2 napig... Utána napi 25-30 jött megint... Iszonyat...
Bárhol hol citromos email címmel vagy regisztrálva, 1 perc alatt meg lehet változtatni ha bank, ha vatera, ha facebook, ha bármi.
A gmailhez nemigen értek.
Néha egy mappába teszi a bejövő kimenő üziket egybe. Sokminden zavar benne. Meg mobilról nézném leginkább, es ugy nem tudom milyen funkciók maradnak ki.
Most a fizetéssel nyertem 3 hónapot kisütni hogy milyen levelezőm legyen hova mentsem át az adatokat ami lehetőleg ingyenes tehát domain nem jó.
A gmail meg az egyik legnépszerűbb, az sem jó pont, mert arra mennek rá támadni a leginkább amik népszerűek. Most is olvastam hogy már olyan mesterséges intelligenciák vannak a googlenál is amik másodpervek alatt törnek fel bonyolultabb jelszavakat is:(
Ja és csak a transverwise nál próbáltam eddig uj e mail címet váltani, ott se ment eddig.
Valamint próbáltam még az egyik sulinál, külön nyilatkozni kell.., nyilatkoztam, erre mégis a citromailbe írtak továbbra is. Külön írnom kellett ismételten, hogy a nyilatkozat szerinti fiókom használják már. "Ja bocs, javítottam" volt a reag, csak hivatalosabban. Hát kösz.
Szóval ilyen az első 2 helyen módosítani és hátra van még egy jó rakat levelezőpartner..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!