Ha megszüntetik a citromailt de pint és bankkártya adatokat kér előfizetéshez, az csalás?
Illetve fizetős lesz a citromail fiók és valahogy nincs olyan opcio hogy átutalással fizethessen az ember.
A bankkártya adatokat kéri. Megadtam, aztán pint kér. Nekem nincs pin kódom, a bankkártya pinjét meg nem adom ki.
Rengeteg fontos levelezésem doksik vannak benne és bankoknál is szolgáltatóknál is ez az e-mail címem van megadva. Gáz lenne, ha csak úgy megszüntetnék a fiókom, de aki nem fizet elő megszüntetik.
Ha válaszokban írok nekik, pl milyen pinkod?, vagy küldjenek bankszámlaszámot utaláshoz, mindent visszadob maler daemon üzenettel a rendszer, hogy nem lehet nekik írni.
Mit csináljak?
Az internetes bankkártyás vásárláshoz kell egy kód, amit a bankod küld ki, biztonsági okokból.
Ehhez a bankoddal kell felvenned a kapcsolatot.
Az más kérdés, hogy én biztosan nem fizetnék egy e-mail szolgáltatásért, ha mellette megbízható(bb) ingyenes alternatívák vannak.
#3: de kell a PSD2 bevezetése óta. Az internetes kártyás fizetéseket két további faktorral kell megerősíteni: telekód (te generálod és állandó értéke van) és internetes biztonsági kód (bank generálja és küldi SMS-ben).
Nem pin kód a neve, de a jellege hasonló, ezt tévesztheti össze a kérdező.
Pl:
A takarékbank pl. konkrétan "iPIN" fantázianéven használja, mintha pin-kód lenne.
A citromail fiokba is folyamat jönnek a rendszerértesítések hogy fizetős lesz
Tele vannak ezzel a hírek is
Ha a fizetési lehetőségek között csak a kártyás fizetés szerepel, akkor csak úgy tudsz fizetni.
De kérdezem én: Miért fizetnél érte?
Millio meg egy élethalál doksim van benne mellékletekben, egy rakat e mail cim ami nekem fontos,és minden bankhoz szolgaltatóhoz allamkincstarhoz rohangálhatok az e mail cimem változással de ott a fnda biztositasok megtakaritasok, meg eszembe se jut mennyi cég tudja még ezt a címem.
Az adatmentéshez nekem napok kellenének szinte. Irto nagy anarchia mindenhol módosíttatnom az elerhetosegem.
Külföldi szervek is ezt ismerik, akiknél meg nem is egyszerű modosíttatni meg formanyomtatvanyozni meg kérelmeket írogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!