Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha megszüntetik a citromailt...

Ha megszüntetik a citromailt de pint és bankkártya adatokat kér előfizetéshez, az csalás?

Figyelt kérdés

Illetve fizetős lesz a citromail fiók és valahogy nincs olyan opcio hogy átutalással fizethessen az ember.

A bankkártya adatokat kéri. Megadtam, aztán pint kér. Nekem nincs pin kódom, a bankkártya pinjét meg nem adom ki.

Rengeteg fontos levelezésem doksik vannak benne és bankoknál is szolgáltatóknál is ez az e-mail címem van megadva. Gáz lenne, ha csak úgy megszüntetnék a fiókom, de aki nem fizet elő megszüntetik.

Ha válaszokban írok nekik, pl milyen pinkod?, vagy küldjenek bankszámlaszámot utaláshoz, mindent visszadob maler daemon üzenettel a rendszer, hogy nem lehet nekik írni.

Mit csináljak?

2023. ápr. 5. 16:31
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:

A régi felülete sokkal átláthatóbb volt. Persze meg lehet -talán- szokni ezt a gyenge felületet.

A webkártyával fizesd, ha neked kell.

2023. ápr. 5. 21:58
 32/54 anonim ***** válasza:

31. ráadásul lassabb is mint volt. Egyébként a Roundcube nevű bárki által ingyen elérhető rendszert használja. :D Persze maga a szerver üzemeltetés és a ügyfélszolgálat pénzbe kerül.

Énis dobbantottam róla, Nem a magyar valós átlagfizukhoz készült árszabás 1 évre 21 000 ft körül van, én évi 7 000 ft-ért webtárhelyet bérlek ami tartalmaz levelezést is..

2023. ápr. 8. 12:52
 33/54 A kérdező kommentje:
Negyedv év 1200
2023. ápr. 8. 13:44
 34/54 anonim ***** válasza:

32.

Igen, nálam sokkal lassabb a működése is.

Én 2000/hó amit láttam régebben.

2023. ápr. 8. 13:53
 35/54 A kérdező kommentje:
Nekem most vmi nemtom milyen kedvezménnel 1200 at írtak ki negyedévre, de nem tudom 12.éig kifizetni. Ketlem hogy átmenne. Meg eljutnának addig az unnepek miatt hogy nyugtázzák is hogy ehhez a fiokhoz erkezett befizetés tekintve hogy a fioknevem nem az ami a bankban a nevem. Adatmenteni kell:(
2023. ápr. 8. 14:12
 36/54 anonim ***** válasza:
Csavaros helyzet...
2023. ápr. 8. 17:06
 37/54 anonim ***** válasza:

Most az első negyedévben valóban 1200 ft, de utána

"Az első fizetési időszak lejártával HUF 5 999 áron automatikusan megújul"

Az éves most 17 926 kövi évtől 23 901 ft lesz.

Amúgy ha mindenképp fizetni akarsz akkor nem gond ha nem ér be 12.jére. Bár zárolják a fiókod, (addig nem kapsz levelet) de 90 napig visszaállítható.

2023. ápr. 10. 13:30
 38/54 A kérdező kommentje:
A gond az hogy nem lehet velük kommunikálni sem. Ha zárolják is hol venném fel velük a kaocsolatot a visszaállításhoz? Se oldaluk se elérhetőségük, semmi. Csak súgó amiben csak olvasgatni lehet
2023. ápr. 10. 13:49
 39/54 anonim ***** válasza:

Hogy akarsz fizetni ha nem bankkártyával?

Természetben?

2023. ápr. 10. 14:01
 40/54 A kérdező kommentje:

Most ez hogy jön ide?

Bankkártyával próbálok. Eddig erről volt szó. Csak gondoltam mi van ha fizetek aztán más a banki név mint ami a fiókomban megadott név, honnan tudják akkor hogy ezt a fiókot hosszabbítsák?

Számláról meg gondolom ne is álmodjak. Eleve előre kéne kiállítaniuk nem utólag. Ezt se értem. Mintha feketén fizetgetne így bárki.

2023. ápr. 10. 14:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!