Ha megszüntetik a citromailt de pint és bankkártya adatokat kér előfizetéshez, az csalás?
Illetve fizetős lesz a citromail fiók és valahogy nincs olyan opcio hogy átutalással fizethessen az ember.
A bankkártya adatokat kéri. Megadtam, aztán pint kér. Nekem nincs pin kódom, a bankkártya pinjét meg nem adom ki.
Rengeteg fontos levelezésem doksik vannak benne és bankoknál is szolgáltatóknál is ez az e-mail címem van megadva. Gáz lenne, ha csak úgy megszüntetnék a fiókom, de aki nem fizet elő megszüntetik.
Ha válaszokban írok nekik, pl milyen pinkod?, vagy küldjenek bankszámlaszámot utaláshoz, mindent visszadob maler daemon üzenettel a rendszer, hogy nem lehet nekik írni.
Mit csináljak?
A régi felülete sokkal átláthatóbb volt. Persze meg lehet -talán- szokni ezt a gyenge felületet.
A webkártyával fizesd, ha neked kell.
31. ráadásul lassabb is mint volt. Egyébként a Roundcube nevű bárki által ingyen elérhető rendszert használja. :D Persze maga a szerver üzemeltetés és a ügyfélszolgálat pénzbe kerül.
Énis dobbantottam róla, Nem a magyar valós átlagfizukhoz készült árszabás 1 évre 21 000 ft körül van, én évi 7 000 ft-ért webtárhelyet bérlek ami tartalmaz levelezést is..
32.
Igen, nálam sokkal lassabb a működése is.
Én 2000/hó amit láttam régebben.
Most az első negyedévben valóban 1200 ft, de utána
"Az első fizetési időszak lejártával HUF 5 999 áron automatikusan megújul"
Az éves most 17 926 kövi évtől 23 901 ft lesz.
Amúgy ha mindenképp fizetni akarsz akkor nem gond ha nem ér be 12.jére. Bár zárolják a fiókod, (addig nem kapsz levelet) de 90 napig visszaállítható.
Hogy akarsz fizetni ha nem bankkártyával?
Természetben?
Most ez hogy jön ide?
Bankkártyával próbálok. Eddig erről volt szó. Csak gondoltam mi van ha fizetek aztán más a banki név mint ami a fiókomban megadott név, honnan tudják akkor hogy ezt a fiókot hosszabbítsák?
Számláról meg gondolom ne is álmodjak. Eleve előre kéne kiállítaniuk nem utólag. Ezt se értem. Mintha feketén fizetgetne így bárki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!