Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha megszüntetik a citromailt...

Ha megszüntetik a citromailt de pint és bankkártya adatokat kér előfizetéshez, az csalás?

Figyelt kérdés

Illetve fizetős lesz a citromail fiók és valahogy nincs olyan opcio hogy átutalással fizethessen az ember.

A bankkártya adatokat kéri. Megadtam, aztán pint kér. Nekem nincs pin kódom, a bankkártya pinjét meg nem adom ki.

Rengeteg fontos levelezésem doksik vannak benne és bankoknál is szolgáltatóknál is ez az e-mail címem van megadva. Gáz lenne, ha csak úgy megszüntetnék a fiókom, de aki nem fizet elő megszüntetik.

Ha válaszokban írok nekik, pl milyen pinkod?, vagy küldjenek bankszámlaszámot utaláshoz, mindent visszadob maler daemon üzenettel a rendszer, hogy nem lehet nekik írni.

Mit csináljak?

2023. ápr. 5. 16:31
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:

Minden szolgáltatónál ugy van h jön eloszor egy számla mindenféle adattal. Cégnév bankszámlaszám számla sorszáma összeg.

Ezek meg küldenek egy linket hogy kattints fizess és adjam meg a bankkártya adataim. De ott meg az összeg 0.00 NOK!

A bankom is ezt mondta hogy norvég koronában látják hogy próbáltam volna utalni, de nem sikerult. De ellenőrizték hogy nem csalók.

De az egész tiszta tré. Úgy ahogy van.

2023. ápr. 10. 14:09
 42/54 anonim ***** válasza:

" Csak gondoltam mi van ha fizetek aztán más a banki név mint ami a fiókomban megadott név"

A bankkártyás tranzakcióknak van egy egyedi azonosítója. Ha elindítod a fizetést az adott nevű Citromail fiókból, akkor benne kell lennie az utalási adatokban hogy az honnan érkezett és melyiknek írják jóvá. Nem vakon utalsz, és nem olyan mint egy számláról számlára való utalás (ott a közlemény azonosítana be téged, ez itt automatizálva van).

Ne akarj norvég koronákat utalni egy bankszámlára, semmi értelme (főleg hogy csak bankkártyás fizetést fogadnak el).

2023. ápr. 10. 14:18
 43/54 anonim ***** válasza:
Az arcképedet ábrázoló képeslaphoz gémkapoccsal rögzítsd a fizetendő bankjegyeket és úgy dobd be az utcai piros postaládába. Így meg fognak ismerni. :P
2023. ápr. 10. 14:26
 44/54 A kérdező kommentje:

Nem akartam én koronát utalni.

A bankkartya adatok megadása után a bankom azt látta hogy norveg koronában történt volna tranzakcio. A citromail amugy is norvég cégé.

Tehat azt irják 1200/negyedév lehet tolem ft ban vonják le, de nekik koronában fog érkezni.

Holnap a masik számlámra utalok kérek pin2-t, es a másik szamlámrol megpróbálom kifizetni.

2023. ápr. 10. 14:27
 45/54 anonim ***** válasza:
Szerinted a 0.00 NOK az mennyi HUF..? Szerintem 1:1 ben váltják.
2023. ápr. 10. 14:30
 46/54 A kérdező kommentje:

Gondolom nem irják ki koronában mennyi mivel percenként változhat az árfolyam.

Meg gondolom más államban nem ft ban fizetnek.

Szerintem nem váltogatják minden államnak át percenkétn hogy pontosan mennyi nok lesz a díj.

Ezért falsul 0.00 NOK áll az oldalon ahol a pin2-t kérik.

Szervezetlen az egész.

2023. ápr. 10. 14:37
 47/54 A kérdező kommentje:

Az en logikám szerint.

Tolem 1200 hufot kérnek de az nekik a fizetés/jóváírás napjának fuggvényében lesz x NOK.

És az atváltás diját gondolom ők állják.

2023. ápr. 10. 14:39
 48/54 anonim ***** válasza:

Tudsz nekik írni.

[link]

vagy ugyfelszolgalat@citromail.hu

Mivel két nap és zárolnak így javasolt egy másik e-mail címet regisztrálni. Megjegyzem elégé az utolsó pillanatra hagytad pedig már közepétől megy a előugró ablak ha belépsz. Ha van G-mailos azon is tudsz írni nekik. Vagy csinálsz egy ingyenes e-mail címet gmail.hu freemail.hu vagy bármin.

Én mondjuk átírtam mindenütt másra, mint hogy fizessek. Egyrészt drága nagyon. Ráadásul egy rakás oldalon nem is lehet megadni a citromail-os e-mail címet...

2023. ápr. 10. 15:23
 49/54 A kérdező kommentje:
Irtam es mailer daemon üzenet jon vissza hogy nem ment át a levél.
2023. ápr. 10. 15:58
 50/54 A kérdező kommentje:

Nem utolso pillanat. Már talan 2 hete kezdtem ezzel vacakolni. Nem gondoltam volna hogy 2 perc alatt nem lehet kifizetni és csá

Fel se tételeztem ezt hogy "lehetetlen" lesz fizetni, meg ennyi nyűggel fog járni.

2023. ápr. 10. 16:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!