Letiltották a napiszar.com-ot?
Figyelt kérdés
2022. júl. 8. 21:25
741/952 anonim válasza:
Psziho, nagyon el vagy tunve... Lebuktatás sincs mosz
742/952 anonim válasza:
Majd mindjárt jön a fellengzős dumajaval"nem tűntem el, dolgozok a napiszar szetveresen, stb" 😂😂
743/952 anonim válasza:
Mindenesetre, annyit elért ez a Psycho, hogy külföldről nem elérhető az oldal, így nem lehet vpn-ről posztolni. Szerintem ez a Napiszar végének a kezdete.
744/952 anonim válasza:
Hidd el hogy nem hülyék csinálják azt az oldalt…
Eddig se buktak meg és ezután se fognak.
Ennyi
745/952 Psycho1988 válasza:
Csiripeltem egyet a Twitteren. :)
746/952 anonim válasza:
Ez is valami.
Akkor lilkutyi volt annyira ostoba, hogy a saját rendes email címével regisztrált.
747/952 anonim válasza:
Szóljatok a 2012-es áldozatoknak :D Főleg azoknak, akik egy interneten fellelhető random képen szerepelnek :D
748/952 anonim válasza:
:DDDDDD Pszihoszar,
Most örülsz magadnak, hogy 2 accountot sikerült bruteforceolnod? Ez a nagy skill? :D bravó, manapság ilyet már a 10 éves unokaöcsémnek tanítanak a suliban. Sikerült pár olyan accountot megszerezned, aminek gyenge volt a jelszava. Jár a keksz.
749/952 anonim válasza:
749: Szegénykém... majd kinövöd.
750/952 anonim válasza:
ma 23:08
Bocsi, most ha jól értem, akkor psziho feltört egy email címet?!
Vagy csak a nsz-on található fiókját törte fel valakinek?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!