Letiltották a napiszar.com-ot?
"kiadja az időm" jaj, de muki - akarom mondani jaj-jaj, jaj.
Nagyon izgi minden, azt hittem rég megegyeztetek az összegben.
Veszek popcorn-t, hajrá Pszicho!
Lehet a szekértábor nagy munkát venne le a mester válláról, ha szépen szétdobná a sértetteket és értesítené őket, hogy van ez a buli, jöjjenek, hozzanak kovászt..
Saját név az e-mailben? Medve anyám!
Hol van 50k komment? Nem értem. És ez a Telegram mi, nem veszélyes ez? Tiszta Netflix, még a körömlakk is megállt a kezembe ahogy olvasom a sztorit!
Ott volt az 50k komment
De egyebkent volt az 63000 is.
NSZ Inkabb kikapcsolta ezeknel a posztoknal a kommentelest utolag hogy legyen idejuk toroltgetni a kommenteket xddd
Raallitottak bozopapit sztem egy jo fel delutanos toroltetesre 😂
739
Legyen ez a legnagyobb örömötök :D
Azta! 63k? Köszi!
Nem Netflix. Izaura TV! Eskü olvastam az egészet.. mi lett a kis csatakancával? Aki a pinácskájából él, mint közülünk is oly sokan. Joggal. Ő P. tesója? Ői sposztol itt? Lehet elhívom brunchra, és majd jól kifaggatom, hogy ki most itt Leoncio. Tuti nem az anyukája egyébként, bár abban a kultúrában előfordul korai gyermekáldás. Vagy a negroid hajó lány az? És ki az a Szilvi? Szilveszter? Bár manapság ilyenre nem illik rákérdezni.
Úgy a 100. kommentnél a kognitív disszonancia összetrollkodta hősünk motivációját. Most már szappanopera lett ez, de egyáltalán nem baj! a szórakoztatási faktor sokkal értékesebb. Figyelem alapú gazdaság kora bla-bla.. Rá kéne erősíteni viszont a drámára a scriptereknek, az osint-itsec egy idő múlva önmaga paródiája csupán. Mert ELKAPCSOLOK!
unga zunga runghe.. dúdolom mindeközben
Matrijóska!
Mit tetszett szedni? Én is kérek belőle. Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!