Letiltották a napiszar.com-ot?
Na mizu, skacok?
Jól megy az oldal? :)
Operaval simán betölti :)
Hat ez se jött be 😂😂😂
#377:
Tárolt változatot esetleg :D
nem vagyok a barátod.
nem pocskodiáztam másokat
nem olvasom az nsz-t
a többi stimmel "haver"
Hát most kommenteltem az egyik post alá.
Biztos tárolt változat 😂😂😂
#379 Vajon miért fáj ennyire egy olyan egyénnek ,hogy nem tudja elérni a napiszart aki nem is olvassa? Költői kérdés volt. :)
Biztos csak innen értesülsz , hogy nem működik. :)
Remélem a közeljövőben fény derül a oldal "szerkesztők" személyazonosságára is. Biztos fogják majd a börtönben szeretni a srácokat. :)
A Cloudflare rel felvettem a kapcsolatot nézzék már meg , hogy milyen oldalt védenek. :)
Jelenleg a Hetznertől bérelnek szervert, megvan a cim, ami CloudFlare mögé van bújtatva.
Természetesen jeleztem a Hetznernek is ma, hogy milyen tartalom fut a szerverükön. :)
@378
Elhiszed hogy pont nem érdekel, hogy megy e az oldal :D nem tudom miért akarod mindenáron belém magyarázni hogy fáj nekem...
Kapok értesítést ha új poszt érkezik ide és láttam hogy pszihomókus képtelen belenyugodni a vereségbe és rajta röhögök :D de te csak nyomd a proli dumád "haver"
@379
ez mennyire szánalmas már :d elmentél anyucihoz árulkodni hogy pistike elvette a játékodat :DDD mondom hogy legyen ez a lagnagyobb örömöd ;)
ja igen mi a helyzet az orosz propaganda oldalak letiltásával, hm? végül is ott csak arról van szó hogy milyen jó ukránokat gyilkolászni, a napiszar sokkkkal fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!