Letiltották a napiszar.com-ot?
@388
nem kell vitázni semmiről, mert nincs miről. az oldal szépen megy itt a bizonyíték: [link]
a dátum a mai nap (az utolsó poszt) így nincs tárolt változatról szó sem.
megint szánalmasat égtél. tényleg, miért nem adod fel? ennyi ingyen menetet ígért a prosti ismerősöd?
Error 502 2022-07-30 11:10:03 UTC
Bad gateway
Mivan nsz fanok nem megy az oldal? XD
A következő elvet tiszteled: 'ha nem az van amit én akarok, akkor támadással ellehetetlenítek mindent'. A saját elvek erőszakkal, zsarolással, bűncselekmény elkövetésével való kikényszerítése nem más, mint egyfajta terrorizmus, amiért itt egyesek úgy látszik rajonganak és aktívan támogatják is. Muszáj is, hiszen aki nem ért egyet, az ellenséggé válik, és várhatja a támadást. Már látom magam előtt, hogy ha a moderátorok tiltani merik, a GYK lesz lelőve legközelebb, mert ő csak ezekkel a módszerekkel képes érvényesülni és az igazát kikényszeríteni.
Pszichó nem más, mint egy önkényes igazságosztó. Mint amikor az iskolai zaklatást végül lövöldözéssel oldják meg. Úgy láttam egy-két embernek ezek rendkívüli szimpatikus elvek és tettek, hogy akár fizetnének is neki.
Rengeteg kommentemet törölték, és mégis megy a GYK.
Igazi terrorista vagyok! :)
Legközelebb mi lesz?
Egy NSZ-hoz nagyon hasonló oldal, amint ezzel a projekttel végeztem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!