Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért utálja mindenki az AMD-t?

Miért utálja mindenki az AMD-t?

Figyelt kérdés
Osztálytársaimat megkérdeztem, hogy mi lenne ha egy AMD gépet vennék magamnak, és csak az utálkozás jött némelyiktől. Olyan indokokkal körülbellül, hogy "Mert egy nagy sz*r, jobban tudsz a GTX-el renderelni" meg hasonlók. Én speciel játékra venném. Neten is mindenhol olvasom, hogy nagy a gyűlölködés az AMD iránt, de nem értem miért. Valaki el tudná magyarázni nekem gyűlölködés nélkül, hogy miért nem szeretik ennyire az AMD-t, és istenítik az Intel termékeket? Én nem vagyok egyik csapat fanboya sem, csak egyszerűen irritál, hogy ha nekem azon alkatrészek kapják el a tekintetem árban és értékben egyaránt, az miért baj? Mármint eddig egy épkézláb, jól megfogalmazott indokot nem kaptam senkitől, hogy mi lenne olyan hatalmas nagy baj az AMD-vel, és mitől lenne olyan csúcs szuper az Intel. Ha valakinek a... Hogy is fogalmazzam... Lelkébe gázoltam egyes megfogalmazásaimmal, elnézést kérek! Nem célom semmiféle Intel vs AMD harcot kirobbantani az oldalon, szimplán érdekelne a kérdés. Aki válaszol, az kérem normális indoklással tegye, elfogultság nélkül! Jöhet pozitív, negatív, bármi ami megindokolt, alátámasztott, és nem CTRL+C CTRL+V alkalmazásával lett ideírva. A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!

2017. febr. 27. 20:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés ezek szerint azért lett kiírva hogy szándékosan vitát generáljon,el is érte a kérdező...
2017. febr. 28. 17:29
 22/25 anonim ***** válasza:
Persze, de legalább a fórum mentalitására is fény derült valamennyire.
2017. febr. 28. 17:36
 23/25 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszolóknak, sokban előresegítettetek! A 23#-as válaszolónak meg üzenném, hogy ne haragudjon meg, hogy nem tudok 0/24 itt ülni, és a válaszokra reagálni, de nekem speciel tanulnivalóm is van, ami nekem egyelőre fontosabb ennél. Emellett, ha nem olvastad volna végig a kérdés leírását, direkt odaírtam, hogy eszem ágában nincs háborút kirobbantani itt, szóval nagyon köszönöm az értékes válaszodat! :)
2017. febr. 28. 18:08
 24/25 anonim ***** válasza:
Ilyen kérdések esetében akaratlanul is összejön egy-egy "háború".Fölig hogy itt fanatikusok élik ki magukat,én is reagáltam párra de előrébb nem lettem vele.
2017. febr. 28. 18:29
 25/25 anonim ***** válasza:

Énb csak azt nem értem, min is megy ennyire a háború? Pár watt fogyasztásbeli eltérésen? Vagy 10-20 fps különbségen?

Akkora vicc az egész. Meglett felnőtt emberek viaskodnak, 2 gyártó oldalán. Vicc.

Az AMD is jó, és az nvidia is. Bekrepál valamelyik? Ott a garancia. Ha meg 2 évet kibír hiba nélkül egy kártya, akkor már régen jó, addigra úgyis le cserélődik.

Processzorban én nem láttam meghalni se intel se amd processzort, pedig kb 10 éve szerelek nap mint nap gépeket.

Én értelem szerűen azt vásárolnám, ami olcsóbb az adott szegmensen belül. De tuti nem fogom piacra adni a mostani gépemet, mert jön egy új processzor.

Aki viszont most akarja a régi gépét lecserélni, az meg várjon kicsit. Nem is a teljesítményeken van itt a hangsúly, hanem az árakon. Magyar viszonylatban legalábbis.

2017. márc. 1. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!