Miért utálja mindenki az AMD-t?
Énb csak azt nem értem, min is megy ennyire a háború? Pár watt fogyasztásbeli eltérésen? Vagy 10-20 fps különbségen?
Akkora vicc az egész. Meglett felnőtt emberek viaskodnak, 2 gyártó oldalán. Vicc.
Az AMD is jó, és az nvidia is. Bekrepál valamelyik? Ott a garancia. Ha meg 2 évet kibír hiba nélkül egy kártya, akkor már régen jó, addigra úgyis le cserélődik.
Processzorban én nem láttam meghalni se intel se amd processzort, pedig kb 10 éve szerelek nap mint nap gépeket.
Én értelem szerűen azt vásárolnám, ami olcsóbb az adott szegmensen belül. De tuti nem fogom piacra adni a mostani gépemet, mert jön egy új processzor.
Aki viszont most akarja a régi gépét lecserélni, az meg várjon kicsit. Nem is a teljesítményeken van itt a hangsúly, hanem az árakon. Magyar viszonylatban legalábbis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!