Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért utálja mindenki az AMD-t?

Miért utálja mindenki az AMD-t?

Figyelt kérdés
Akárhányszor valaki megkérdezi valaki, milyen konfigot vegyen, egyből azt mondják, hogy AMD-t ne vegyen, mert sz*r. Miért van ez?

2014. jún. 6. 21:50
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
37%
mert intel fanboy-ok(én AMD konfigot használok :) )
2014. jún. 6. 21:53
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert vannak akik utálják, de tudják is hogy nekik miért nem tetszik és vannak akik csak azért utálják mert valaki azt monda hogy szar
2014. jún. 6. 21:53
 3/24 A kérdező kommentje:
Nekem is hasonlóak voltak a felvetéseim, csak biztosra akartam menni, hogy nem én vagyok a hülye.
2014. jún. 6. 21:56
 4/24 anonim ***** válasza:
13%
Nem utálja senki, egyszerűen nem érdemes megvenni, mert nem érik meg az árukat.
2014. jún. 6. 22:00
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Én nem utálom, mert sose volt AMD-m, ezért tapasztalatom sincs vele. Talán ezért is kerülöm. Az Intelbe még nem csalódtam, ezért nem is váltok.

Ez kb. olyan, hogy dízel autót sem vennék, mert benzines autóim voltak eddig csak. Azt se utálom, de a benzinest ismerem, abban bízom.

2014. jún. 6. 22:08
 6/24 anonim ***** válasza:
87%
Nem utálja mindenki :D Az előző gépem (ami egyben az első volt) 6 évig volt meg és AMD proci ketyegett benne. Most viszont az új gépemben intel van, mert volt rá keret. Ha valakinek van 40-50 ezre procira, akkor intel, alatta az AMD is tök jó választás. Egyáltalán nem szar az AMD, vannak jó procijai, csak le van maradva az Intellel szemben és nem is kicsit.
2014. jún. 6. 22:12
 7/24 anonim ***** válasza:
44%

gyakorivalasz2

Ez pont az intelre igaz, már neharagudj :) amúgy meg felhasználó függő, játék terén nem lesz akkora nagy különbség pl egy fx 8320 és egy i5/i7 között....én intelt inkább munkára vennék.

2014. jún. 6. 22:12
 8/24 anonim ***** válasza:
Nekem eddig intel jutott,de már nagyon szeretnék egy amd.s procit is:)Kíváncsi vagyok a teljesítményére stb.:)
2014. jún. 6. 22:19
 9/24 anonim ***** válasza:

Mert az AMD ilyen téren bármennyire is szépen leírt adatokkal rendelkezik, elméletben az ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkező Intel simán leveri a gyakorlatban. Ha 40-50ezer fölé megy az ember, ott az Intel már simán jobb. AMD lejjebb ár/érték arányosabb. Akinek meg nem telik Intelre, ne mondja, hogy az Intel szar.

Fordítva sem kéne, bár tény, hogy az AMD-nek van még hová fejlődni.

(Intel i7 felhasználóként)

2014. jún. 6. 22:21
 10/24 A kérdező kommentje:
Az átlag felhasználók úgyis max. 30ezer alatt vesznek processzort, de még abban az árkategóriában is le akarják beszélni őket az AMD-kről.
2014. jún. 6. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!