Miért utálja mindenki az AMD-t?
Én nem utálom, mert sose volt AMD-m, ezért tapasztalatom sincs vele. Talán ezért is kerülöm. Az Intelbe még nem csalódtam, ezért nem is váltok.
Ez kb. olyan, hogy dízel autót sem vennék, mert benzines autóim voltak eddig csak. Azt se utálom, de a benzinest ismerem, abban bízom.
gyakorivalasz2
Ez pont az intelre igaz, már neharagudj :) amúgy meg felhasználó függő, játék terén nem lesz akkora nagy különbség pl egy fx 8320 és egy i5/i7 között....én intelt inkább munkára vennék.
Mert az AMD ilyen téren bármennyire is szépen leírt adatokkal rendelkezik, elméletben az ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkező Intel simán leveri a gyakorlatban. Ha 40-50ezer fölé megy az ember, ott az Intel már simán jobb. AMD lejjebb ár/érték arányosabb. Akinek meg nem telik Intelre, ne mondja, hogy az Intel szar.
Fordítva sem kéne, bár tény, hogy az AMD-nek van még hová fejlődni.
(Intel i7 felhasználóként)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!